Pitanja u vezi mog penisa (slika)

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
pitamvas
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 10, 2014 12:52 pm

Pitanja u vezi mog penisa (slika)

Post od pitamvas »

Cao,imam 15 godina i nisam imao seksualna iskustva.Jos odavno imam tackice pri korenu penisa koje se vide samo u erekciji (vide se na slici malo),pa me interesuje da li bi to moglo da bude nesto zabrinjavajuce ili je sasvim normalna pojava? Takodje,kada je penis opusten,kozica stoji preko glavica,ali kada je u erekciji ona se sama prevlaci i prakticno je nemoguce vratiti je preko glavica i to mi nekad smeta kada sam napolju kad mi se digne bez razloga jer me iritira. Voleo bih ako neko zna kako da ovo prestane da mi se desava.Hvala unapred, izvolite i sliku :)
Slika
eyes
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 31, 2011 8:06 pm

Re: Pitanja u vezi mog penisa (slika)

Post od eyes »

Sve je u redu, nema razloga za brigu! :) Te tačkice su Tisonove žlezde, i svi ih imamo u manjoj ili većoj meri.

To što u erekciji ne možeš da prevučeš kožicu preko glavića je takođe normalno, a sad što te nervira, pa moraš da se navikneš. :)
MartinBg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 10, 2015 11:36 pm

Post od MartinBg »

Ti si pravi srecnik, penis ti je natprosecno velik za tvoje godine, a i za starije! :D
Pacijenturologija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 23, 2015 2:05 pm

Post od Pacijenturologija »

Brale imas veliku cunu, ali nemoj masturbirati previse da se ne iskrivi, odma nadji ribu i udri ...i ja imam povelik ali sam ga iskrivio od masturbacije, jer dugo sam masturbirao...
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

Pacijenturologija napisao:Brale imas veliku cunu, ali nemoj masturbirati previse da se ne iskrivi, odma nadji ribu i udri ...i ja imam povelik ali sam ga iskrivio od masturbacije, jer dugo sam masturbirao...

odvala godine, cuj iskrivio penis mastrubacijom hahaha
Odgovori