PENIS

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
sone91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 15, 2014 2:39 pm

PENIS

Post od sone91 »

Zdravo, velicina penisa mi je 11, max 12 cm, malo imam kompleks zbog toga, da li je to normalno za neke sexualne odnose ?
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: PENIS

Post od _david_ »

sone91 napisao:Zdravo, velicina penisa mi je 11, max 12 cm, malo imam kompleks zbog toga, da li je to normalno za neke sexualne odnose ?
pa to je normaln kompleks kod nas muskaraca, velicina penisa i celavost... kao i kod zena, male grudi .velika stopala..mala guzica itd... al taj kompleks se prevazidje kako menjas partnerke, mlad si, jedna devojka druga treca, cetvrta... kad vidi tvoju velicinu penisa i kad vidis da ni jedna nije imala nista protiv, prosto taj kompleks se zatrpa...

prema istrazivanjima...seksolozi su dosli do zakljucka da prosecan penis u erekciji iznosi 13cm i nesto milimetra 2,3 ... tako da si tu na granici...naravno da mozes sa tih 11,12cm da zadovoljis partnerku...
bol u penisu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 27, 2016 10:44 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: PENIS

Post od bol u penisu »

A da li neko zna sta moze da bude da ponekad poalije zasticenog sexa boli unutrasnji dio penisa.. i to traje 5 do 10 dana i nestane ? Molim za pomoc.
Odgovori