Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Pozdrav svima imam jedan problem! Penis mi suvise vlazi... Znam da je to dobro za seksualni odnos ali meni smeta u drugim situacijama... Kad se ljubim sa devojkom meni vlazi pa mi posle budu mokre bokserice ,kada se mazimo meni vlazi pa posle kada me ona zadovoljava sve ulepi ruke a i glupo mi je kada me oralno zadovoljava jer ja inace vodim strasno veliku higijenu a malo mi je neprijatno jer je ta tecnost malo slana pa da ne ispadne da ne vodim racuna ... Zamolio bi sve koji znaju kako to da zaustavim ili barem delimicno sprecim da mi odgovore,takodje bi zamolio druge koji imaju ovakve probleme da pisu na ovu temu...
Hvala unapred!!!
Ne postoji nacin da sprecis vlazenja.To je tako i moraces da se naviknes na to.
Mada,ako je to vlazenje kombinovano sa nekim drugim stvarima kao sto su malo neprijatniji miris,svrab,peckanje,to moze da znaci da imas neku infekciju i onda moras da odes kod lekara.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Znaci ipak ima! Oko toga sto se mnogo vlazi nemoj uopste da se cimas i to sto je slano kad te oralno zadovoljava,pa i njima je slana od njihove tecnosti pa se ne bunimo! Samo opusteno i uzivaj i ako ti je za utehu sigurno ti ne "balavi" vise nego momo drugu,on samo posle jednoh poljubca moze da iscedi gace!
dusan88 napisao:I meni isto puno "balavi" ,ali to je dobro jer bolje kad je vlazno! Ja sam pre mislio da od toga moze da se napravi dete,ali izgleda ne moze!
Jao Dule mangupe !
Devojka može da ti zatrudni ali su šanse za tako nešto jako minimalne. Ipak treba voditi računa o tome, s obzirom da ste jako mladi a kad ste tako mladi onda ste i veoma plodni .
Nego, čujem Dule da ti jako dobro krenulo sa devojkama, uspori malo opteretit ćeš ga !
Mogu ti reci da sam jako zadovoljan! Kako je bilo ono secas se na pocetku sada mi je smesno kad se setim! Secas se da iz 3-4 pokusaja nisam mogao da probijem himen,a sada sam drugoj curi iz prvog i to bez problema(tvojom metodom nogama od zid ..sala )!Pozdrav!
Dule brate zato sto ne mogu da prevucem kozicu preko celog glvica kada mi je u erekciji,ustvari prevucem skroz preko glavica ali imam visak kozice dole tj.nabora mi se onako ispod glavica nije skroz do kraja zaguljen... Sta ti mislis???