Penis mi suvise VLAZI

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Johny :))
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 01, 2008 8:15 pm

Penis mi suvise VLAZI

Post od Johny :)) »

Pozdrav svima imam jedan problem! Penis mi suvise vlazi... Znam da je to dobro za seksualni odnos ali meni smeta u drugim situacijama... Kad se ljubim sa devojkom meni vlazi pa mi posle budu mokre bokserice :oops: ,kada se mazimo meni vlazi pa posle kada me ona zadovoljava sve ulepi ruke a i glupo mi je kada me oralno zadovoljava jer ja inace vodim strasno veliku higijenu a malo mi je neprijatno jer je ta tecnost malo slana pa da ne ispadne da ne vodim racuna :cry: ... Zamolio bi sve koji znaju kako to da zaustavim ili barem delimicno sprecim da mi odgovore,takodje bi zamolio druge koji imaju ovakve probleme da pisu na ovu temu...
Hvala unapred!!! :lol:
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Ne postoji nacin da sprecis vlazenja.To je tako i moraces da se naviknes na to.
Mada,ako je to vlazenje kombinovano sa nekim drugim stvarima kao sto su malo neprijatniji miris,svrab,peckanje,to moze da znaci da imas neku infekciju i onda moras da odes kod lekara.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Novi član
Novi član

Znaci nema mi pomoci...Nemam neprijatan miris,peckanje i svrab,samo me jednostavno nervira to sto suvise vlazi :x
dusan88
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jan 14, 2007 10:58 pm

Post od dusan88 »

I meni isto puno "balavi" :D ,ali to je dobro jer bolje kad je vlazno! :) Ja sam pre mislio da od toga moze da se napravi dete,ali izgleda ne moze! :lol:
Novi član
Novi član

A meni devojka bas pre nekoliko dana rece da tu kao ima spermatozoida i da moze da zatrudni,izgleda da nije bila u pravu :D ok,hvala na informacijama!! 8)
kacmins
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 01, 2007 8:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od kacmins »

Od pre-semene tecnosti moze da se zatrudni jer postoje spermatozoidi u njoj.
Koliko sam ja obavesten :P
Korisnikov avatar
severus
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 7:47 pm

Post od severus »

kacmins napisao:Od pre-semene tecnosti moze da se zatrudni jer postoje spermatozoidi u njoj.
Koliko sam ja obavesten :P
Tako je moze ,samo je verovatnoca veoma mala jer je i broj spermatozoida mali , ali nikad se ne zna.
Novi član
Novi član

Znaci moja devojka je bila u pravu! :lol: ali je verovatnoca mala,imacu to na umu hvala
dusan88
Aktivan član
Aktivan član

Post od dusan88 »

Znaci ipak ima! :) Oko toga sto se mnogo vlazi nemoj uopste da se cimas i to sto je slano kad te oralno zadovoljava,pa i njima je slana od njihove tecnosti pa se ne bunimo! :lol: Samo opusteno i uzivaj i ako ti je za utehu sigurno ti ne "balavi" vise nego momo drugu,on samo posle jednoh poljubca moze da iscedi gace! :lol: :lol:
SQL
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jan 14, 2007 8:06 pm

Post od SQL »

dusan88 napisao:I meni isto puno "balavi" :D ,ali to je dobro jer bolje kad je vlazno! :) Ja sam pre mislio da od toga moze da se napravi dete,ali izgleda ne moze! :lol:
Jao Dule mangupe :lol: :lol: :lol: :lol: !

Devojka može da ti zatrudni ali su šanse za tako nešto jako minimalne. Ipak treba voditi računa o tome, s obzirom da ste jako mladi a kad ste tako mladi onda ste i veoma plodni .

Nego, čujem Dule da ti jako dobro krenulo sa devojkama, uspori malo opteretit ćeš ga :lol: !
Zdravlje je najveće bogatstvo !
dusan88
Aktivan član
Aktivan član

Post od dusan88 »

Mogu ti reci da sam jako zadovoljan! :) Kako je bilo ono secas se na pocetku sada mi je smesno kad se setim! :wink: Secas se da iz 3-4 pokusaja nisam mogao da probijem himen,a sada sam drugoj curi iz prvog i to bez problema(tvojom metodom nogama od zid :lol: ..sala :) )!Pozdrav!
SQL
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jan 14, 2007 8:06 pm

Post od SQL »

Haha , kad budeš to uradio pri skoku sa padobranom javi se :lol: :lol: !

Pozdrav i srećno !

PS: Znao sam ja da će od tebe biti Kazanova !
Zdravlje je najveće bogatstvo !
Novi član
Novi član

A ako se obrezem,koliko ce biti potrebno da mi zaraste rana tj.koliko dugo necu moci nista da radim???
dusan88
Aktivan član
Aktivan član

Post od dusan88 »

Pa sta ce ti sad to?
Novi član
Novi član

Dule brate zato sto ne mogu da prevucem kozicu preko celog glvica kada mi je u erekciji,ustvari prevucem skroz preko glavica ali imam visak kozice dole tj.nabora mi se onako ispod glavica nije skroz do kraja zaguljen... Sta ti mislis???
Odgovori