Imam 19 godina, nisam još imao sex. Nikad nisam bio na pregledu pa neznam jel dole sve ok.
Uglavnom ovako:
Veličina mog penisa dok je opušten je 10 cm.
Veličina mog penisa dok je u erekciji 14,5cm. Obim 12cm.
Jel to normalno?
moj penis dok je opušten izgleda ovako http://www.channel4embarrassingillnesse ... &width=392
Jel to normalno? Kožicu mogu prevući i dok je opušten i dok je u erekciji preko cijelog glavića.
Ako nije normalno koje radnje dalje poduzeti?
molim stručno mišljenje!!
penis (SLika)
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: penis (SLika)
te dimenzije su potpuno normalne, toliko iznose i prosecno...
izgled je isto potpuno normalan...
kozica i treba da se svlaci bez problema u oba stanja, tako da je kod tebe sve u najboljem redu, uzivaj...
kozica i treba da se svlaci bez problema u oba stanja, tako da je kod tebe sve u najboljem redu, uzivaj...
Hvala puno, sad mi je znatno lakšeDr011 napisao:te dimenzije su potpuno normalne, toliko iznose i prosecno...
Занима ме ко те истриповао, па си се успаничио?aaa333 napisao:Hvala puno, sad mi je znatno lakše
Ej da ti budem iskren, čak i sam sam se uspaničio,aa_aca napisao:Занима ме ко те истриповао, па си се успаничио?aaa333 napisao:Hvala puno, sad mi je znatno lakše
ipak moja ekipa je već imala sex, a dok ja nisam pa me je zanimalo jel sve ok.
Jer davno je bilo kad sam imao 12 godina i bio na sistematskom pregledu.
Ма опуштено. Живи свој живот. Пусти "екипу". Треба се дружити али не треба свој живот подређивати другима поготово што се "екипе" временом мењају. Нећеш ваљда свима угађати и слушати њихове фантазије и измишљотине?!aaa333 napisao:.....ipak moja ekipa je već imala sex, a dok ja nisam pa me je zanimalo jel sve ok.
Jer davno je bilo kad sam imao 12 godina i bio na sistematskom pregledu.