ovako...
nisam imao odnos zadnjih skoro godinu dana (trazio pravu i normalnu devojku itd) i pre vise od mesec dana sam se smuvao sa tom devojkom i pre neki dan smo imali sex...ceo dan nekoliko puta bez kondoma...
e sad danas me je pocelo peckati kad svucem kozicu da mokrim,a veceras kao da je unutrasnja kozica tamo sto je do glavica crvenija nego inace...i jos kad sam se tusirao stavio gel za tusiranje i pece ubija...
e sad ta devojka je imala samo jednog pre mene dugo godina a pre mene nije imala 2 meseca odnose...
sta ciniti? jel bi pomogao fizioloski rastvor ili sta vec,dok ne skupim m.da da odem kod urologa?
penis-peckanje i crvenilo
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: penis-peckanje i crvenilo
mozda se radi samo o iritaciji zbog intenzivnog seksa koji je kao sto kazes trajao ceo dan, desava se...bitno je da dobro vodis racuna o higijeni penisa, svakodnevno pranje, i to blagim sapunom (decjim), bez iritirajucih sredstava za licnu higijenu...i pauziranje od odnosa i masturbacije dok se to ne smiri, ako je rec samo o iritaciji...iritacija brzo prolazi, ako se ne povuce za koji dan onda se javi na pregled da se vidi ako je infekcija sta treba koristiti od krema eventualno...
Re: penis-peckanje i crvenilo
e sada (da kucnem u drvo) je okej...
znaci jos deciji sapun da kupim...hvala na savetima
uplasio sam se bio najstrasnije...
znaci jos deciji sapun da kupim...hvala na savetima