Penis se krivi POMOC!!!!!!!!!!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Zabrinuti Lepotan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 19, 2014 10:35 am

Penis se krivi POMOC!!!!!!!!!!!

Post od Zabrinuti Lepotan »

Dakle imam 17god. imam jedan problem.Naime penus je u poslednjuh godinu dana poceo da se krivi.Mislim da je to posledica sledeceg.Pre oko godinu dana sam prilikom masturbacije naglo gurnu penis u levu stranu prilikom cega je on kvrcnuo sa soljasnje strane u korenu penisa.Posle toga sam 2-3dana imao povremen blag bol,nije bilo otoka,modrice niti drugih simptoma kao kod preloma penisa.Na to sam skoro zaboravio ali je penis poceo da se krivi.Sada nemam problema osim estetskog izgleda :cry:
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Penis se krivi POMOC!!!!!!!!!!!

Post od Dr011 »

zavisi koliko je zakrivljenje i pravi li problema prilikom penetracije...da li opipavas neko otvrdnuce u penisu, tu gde je to kvrcnulo? ja ti svakako savetujem da odes na pregled kod urologa da se vidi kakav je nalaz na penisu...
Zabrinuti Lepotan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 19, 2014 10:35 am

Post od Zabrinuti Lepotan »

Pa sad nzm tacn koliko je zakrivljen,ali mogu ubaciti sliku.Inace nema nikakvog ocvrsnuca na tom mestu.Jao stvarno mi je neprijato da idem na pregled kod urologa. :oops:
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

zakrivljenje je minimalno, nije uopste ni upadljivo, i nece ti sigurno praviti problem prilikom odnosa...bez brige, sve je super, uzivaj! :)
aragonc
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 27, 2014 3:29 pm

Post od aragonc »

takodjer me glavic boli na dodir,pojavila mi se zuta sluz i sitne zute pjegice,ne boli pri mokrenju.Što bi mogao biti uzrok toga?
Odgovori