Penilne proteze
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jul 21, 2019 8:39 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Penilne proteze
Dobar dan svima. Nisam pronasao na forumu temu vezano za ovo pitanje, oprostite mi ako ima. Zanima me ima li neko informacije ili neki link gde mogu proveriti koliko kostaju penilne proteze penisa, kako se krecu cene operacija u Srbiji? Nisam nigde pronasao na internetu. Znam da postoje semirigidne (povoljnije) i inflatilne (skuplje).
Re: Penilne proteze
Jedino inflatilne imaju smisla, al s obzirom na tvoje pitanje iz druge teme, godine itd, ja bih na ovu opciju zaboravio.
Jednostavno je ovo poslednja opcija, pre toga bih išao ako treba i u inostranstvo da se reši problem, jer da neko od 26 godina bez nekih teških udruženih bolesti (koliko shvatam inače si zdrav?) ima toliko izraženu disfunkciju mi je neverovatno.
Jednostavno je ovo poslednja opcija, pre toga bih išao ako treba i u inostranstvo da se reši problem, jer da neko od 26 godina bez nekih teških udruženih bolesti (koliko shvatam inače si zdrav?) ima toliko izraženu disfunkciju mi je neverovatno.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jul 21, 2019 8:39 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Penilne proteze
Jasno, hvala na odgovoru i vremenu. Da sve je ok hvala bogu a postoji taj problem. Veruj mi da se i ja i devojka cudimo, sto kazes nemoguce. Ne znam sta da radim, icicu opet kod urologa da zakazem.