Dobra dan svima,
Imam jedan problem. Prilikom mokrenja, desava se nekada da imam blako peckanje kroz samu uretru (valjda se zove tako onaj kanal kroz penis). Mislio sam da imam neku infekciju pa sam radio briseve na hlamidiju, miko i ureaplazmu, i na bakterije i glivice. Svi su bili negativno. Imam 25 godina. Da li mi neko moze reci nesto vise o ovom problemu i dati neko resenje?
Sa postovanjem Milos
Peckanje
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Mozda imas pesak u bubrezima koji dok prolazi kroz taj kanal malo ga grebucka pa to pecka.
Evo ti saveta : uvece se izmokri u neku teglu ili nesto slicno i ostavi to da stoji preko noci,mozda ces ujutru videti neki talog na dnu tegle.Ako je tako,onda je sigurno pesak u pitanju,
Naravno druga opcija je da ti se uradi ultrazvuk bubrega,ali za to moras kod urologa sto znam da je svima vama najvece zlo koje moze da vas snadje.
eto....
U svakom slucaju,ja savetujem odlazak urologu,a ti vidi...
Evo ti saveta : uvece se izmokri u neku teglu ili nesto slicno i ostavi to da stoji preko noci,mozda ces ujutru videti neki talog na dnu tegle.Ako je tako,onda je sigurno pesak u pitanju,
Naravno druga opcija je da ti se uradi ultrazvuk bubrega,ali za to moras kod urologa sto znam da je svima vama najvece zlo koje moze da vas snadje.
eto....
U svakom slucaju,ja savetujem odlazak urologu,a ti vidi...
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.