Peckanje i svrab

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
helada
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 04, 2010 10:06 am

Peckanje i svrab

Post od helada »

pozdrav svima, prvi put sam na ovome forumu, i imam jedno pitanje, dva dana vec mom decku se pojavilo blago peckanje svrab unutra, ne traje stalno naidje na trenutke, posle odnosa ga najvise svrbi. Ja nemam nikakve simptome, zanima me da li neko zna da li je to nesto iopasno ili je samo neka prolazna infekcija.
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Peckanje i svrab

Post od Vragolasta Amfibija »

moras da uradis vaginalni bris da bi se utvrdilo prisustvo bakterije ili gljivice koje su najverovatnije uzrocnici svraba, ili jednostavno mozes da kiupis vaginalete Macmiror i da ih stavljas i peckanje ce najerovatnije nestati. Za vreme stavljanja nemoj da imas odnose.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
helada
Novi član
Novi član

Post od helada »

ali ja ne osecam nikakve simptome, ni peckanje ni svrab , cak je i njemu proslo ali me zabrinulo to sto mu je bilo malo krvi iz njegovog polnog organa. Imamo odnose redovno (nekad i pretjeramo).
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

Izvini, ja pogresno videla da TI imas peckanje i svrab :D
Sve to sto si rekla lici na neku upalu i trebalo bi da uradi uretralni bris jer ako on ima infekciju,imas je i ti posto imate nezasticen odnos. Tako da, sebe radi, nateraj ga da uradi taj bris.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
helada
Novi član
Novi član

Post od helada »

hvala ti puno :D
kako da ide kod dr da radi bris ako vise ne osjeca nikakve tegobe :(
ja sam i dalje ok, ne osjecam nista
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

Onda ok, ako se simptomi ponovo jave, pravac doktor.
Odgovori