Peckanje i svrab
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Peckanje i svrab
pozdrav svima, prvi put sam na ovome forumu, i imam jedno pitanje, dva dana vec mom decku se pojavilo blago peckanje svrab unutra, ne traje stalno naidje na trenutke, posle odnosa ga najvise svrbi. Ja nemam nikakve simptome, zanima me da li neko zna da li je to nesto iopasno ili je samo neka prolazna infekcija.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Peckanje i svrab
moras da uradis vaginalni bris da bi se utvrdilo prisustvo bakterije ili gljivice koje su najverovatnije uzrocnici svraba, ili jednostavno mozes da kiupis vaginalete Macmiror i da ih stavljas i peckanje ce najerovatnije nestati. Za vreme stavljanja nemoj da imas odnose.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
ali ja ne osecam nikakve simptome, ni peckanje ni svrab , cak je i njemu proslo ali me zabrinulo to sto mu je bilo malo krvi iz njegovog polnog organa. Imamo odnose redovno (nekad i pretjeramo).
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
Izvini, ja pogresno videla da TI imas peckanje i svrab
Sve to sto si rekla lici na neku upalu i trebalo bi da uradi uretralni bris jer ako on ima infekciju,imas je i ti posto imate nezasticen odnos. Tako da, sebe radi, nateraj ga da uradi taj bris.

Sve to sto si rekla lici na neku upalu i trebalo bi da uradi uretralni bris jer ako on ima infekciju,imas je i ti posto imate nezasticen odnos. Tako da, sebe radi, nateraj ga da uradi taj bris.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
hvala ti puno
kako da ide kod dr da radi bris ako vise ne osjeca nikakve tegobe
ja sam i dalje ok, ne osjecam nista

kako da ide kod dr da radi bris ako vise ne osjeca nikakve tegobe

ja sam i dalje ok, ne osjecam nista
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
Onda ok, ako se simptomi ponovo jave, pravac doktor.