Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Pre nekoliko dana sam osetio blago peckanje prilikom svakog mokrenja, koje se svakim danom malo po malo pojacavalo. Nikada ranije nisam imao ovakav problem. Naglasio bih da se peckanje ne javlja prilikom ejakuliranja, samo tokom mokrenja. Takodje imam stalnog, proverenog i sigurnog sexualnog partnera godinama unazad.
Jedino sto bih video kao potencijalni razlog je to sto sam zadnjih mesec dva proveo iskljucivo unutar kuce, uglavnom sedeci na fotelji. Znaci minimalna fizicka aktivnost. Na penisu ne vidim nikakve promene, ali peckanje ne prestaje. Da li neko moze da mi kaze sta da radim? Da li je neko ranije imao ovaj problem?
Meni je isto tako bilo kad sam imala upalu besike. Peckanje se pojacavalo dok nije preslo u bolove pri mokrenju sa krvlju.
Dr mi je dao antibiotike i pomoglo je.
Ne bi bilo lose za pocetak da das urin na analizu (prvi jutarnji). Iz pregleda sedimenta moze da se vidi da li je u pitanju urinarna infekcija.
Ako jeste treba uraditi urinokulturu pa na osnovu antibiograma uzeti antibiotike.