Peckanje prilikom mokrenja i otok testisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Apanachka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2012 11:29 pm

Peckanje prilikom mokrenja i otok testisa

Post od Apanachka »

Pre tri dana prilikom mokrenja osetio sam peckanje, a od juce mi se pojavio plavi otok na desnom testisu. Nemam jake bolove ali testis boli na dodir. Istovremeno sa pojavom peckanja pojavio se i minimalan sekret bele boje. Molim vas recite mi sta bi moglo biti u pitanju. Hvala unapred...
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Peckanje prilikom mokrenja i otok testisa

Post od Dr011 »

moglo bi da se radi o infekciji, javite se sto pre na pregled kako bi se zapocelo odgovarajuce lecenje!
Apanachka
Novi član
Novi član

Post od Apanachka »

bas vam hvala...............
Apanachka
Novi član
Novi član

Post od Apanachka »

Mozda sam trebao da napomenem da sam imao operaciju (artroskopiju) kolena u petak pod blok anestezijom. Da li je moguce da mi je ovo anestezija napravila?
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

gde su ti tacno dali anesteziju?
ako nisi imao kateter a verujem da nisi, anestezija ne bi dovela do peckanja pri mokrenju ni tog sekreta...potrebno je uraditi pregled mokrace, bez toga se ne moze znati nesto vise, a takodje je potrebno i pogledati testis...u obzir dolazi i bris uretre ako se utvrdi da je potrebno...ukoliko neka infekcija postoji ona se treba leciti, ali prvo se to mora utvrditi, sto bez laboratorijskih analiza nije moguce...
Odgovori