1.Ovako, kao prvo - nisam imao nikada odnos i neobrezan sam. Nema nicega na penisu ni oko njega. A kao, drugo, pa, imam "problem"... Nekada, ali jako retko, tipa jednom u dva meseca, ili vise, a nekada cak i 3-4 puta na dan osecam peckanje penisa. Nije glavic u pitanju... Nego bukvalno kao jedna linija koja ide duz penisa i zavrsava se negde kod analnog otvora... Tom duzinom ume da me pecka nekada, i bas se svuda oseti, ostar je bol u pitanju. Ima li to veze mozda sa tim ako ne ejakuliram, a penis je "pod naponom"? Zahvalan sam za svaku pomoc. Ne bih kod lekara jer vidim da je nesto jako banalno.
2.Moram da pitam i koliko cesto je bitno da se zavrce kozica da bi se cistio ceo glavic?
Hvala Vam unapred!
Peckanje penisa
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Peckanje penisa
За тај оштар бол не знам шта да ти кажем али за хигијену и прање главића испод кожице могу да ти кажем да то треба да радиш бар један пут дневно.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Maj 15, 2018 5:45 pm
Може ли типа сваки пут кад се купам? Мислим, логичније је.aaaca napisao:За тај оштар бол не знам шта да ти кажем али за хигијену и прање главића испод кожице могу да ти кажем да то треба да радиш бар један пут дневно.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Не може. Свакодневно купање није потребно а може да буде и штетно. За разлику од тога, интимна хигијена мора редовно да се спроводи. Нарочито је проблем "оно" испод кожице јер се љушти кожа, мокраћа и тако даље. Значи прање главића уз повлачење кожице мора свакодневно, најмање један пут.