Peckanje penisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
NekoCudan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 15, 2018 5:45 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Peckanje penisa

Post od NekoCudan »

1.Ovako, kao prvo - nisam imao nikada odnos i neobrezan sam. Nema nicega na penisu ni oko njega. A kao, drugo, pa, imam "problem"... Nekada, ali jako retko, tipa jednom u dva meseca, ili vise, a nekada cak i 3-4 puta na dan osecam peckanje penisa. Nije glavic u pitanju... Nego bukvalno kao jedna linija koja ide duz penisa i zavrsava se negde kod analnog otvora... Tom duzinom ume da me pecka nekada, i bas se svuda oseti, ostar je bol u pitanju. Ima li to veze mozda sa tim ako ne ejakuliram, a penis je "pod naponom"? Zahvalan sam za svaku pomoc. Ne bih kod lekara jer vidim da je nesto jako banalno.

2.Moram da pitam i koliko cesto je bitno da se zavrce kozica da bi se cistio ceo glavic?

Hvala Vam unapred!
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Peckanje penisa

Post od aaaca »

За тај оштар бол не знам шта да ти кажем али за хигијену и прање главића испод кожице могу да ти кажем да то треба да радиш бар један пут дневно.
NekoCudan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 15, 2018 5:45 pm

Post od NekoCudan »

aaaca napisao:За тај оштар бол не знам шта да ти кажем али за хигијену и прање главића испод кожице могу да ти кажем да то треба да радиш бар један пут дневно.
Може ли типа сваки пут кад се купам? Мислим, логичније је.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Не може. Свакодневно купање није потребно а може да буде и штетно. За разлику од тога, интимна хигијена мора редовно да се спроводи. Нарочито је проблем "оно" испод кожице јер се љушти кожа, мокраћа и тако даље. Значи прање главића уз повлачење кожице мора свакодневно, најмање један пут.
Odgovori