peckanje mokracnih kanala

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Bespomocan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 15, 2005 3:50 pm

Post od Bespomocan »

Veliki pozdrav za sve ...
Ne mogu da vam opiem kako sam srecan sto sam pronasao ovakav sajt/forum.
Ovakvo nesto trazim vec mesec/dva ... :( :D

Nisam hteo da otvaram novu temu i gusim forum duplim topicima ...

POMAGAJTE ...

Pre otprilike 2-3 meseca sam imao sex. odnos bez kondoma ...

20-ak dana posle istoga, osetio sam promene na polnom organu koje su su svakim danom bile sve izrazenije, a koje su i sada prisutne.

Pri mokrenju osecam veoma specificno peckanje mokracnih kanala ...
Crvenilo i svrab su dve pojave o kojima ne mogu da ne razmisljam ...Uzas koliko me svrbi i pecka ...
I jos nesto, sto me je totalno bacilo u bedak ... Ne znam da li sam (kao neznalica) u pravu, ali vi mi pomozite/recite.
Uz sve ovo, primetio sam i da mi slabi (bas mi je trulo ovo da kazem i napisem) sexualna moc.
Par puta nisam uspeo da postignem erekciju sa sopstvenom devojkom, prilikom ejakulacije ne osecam uzitak, nije ono kao pre...

Totalno sam u bedaku, nista me ne interesuje, samo o ovmoe razmisljam ...
Zivim u blizini NS-a, pa planiram da odem do nekog urologa ili laboratorije u NS.
Ako moze neki savet ili preporuka ...
Hvala Vam! :cry:
Principal Skinner
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 12, 2005 9:04 pm

Post od Principal Skinner »

trebalo bi definitivno da odes kod lekara
a sto se tice tvoje poruke trebao si je staviti u sopstvenu temu jer tamo i pripada. ovu temu sam zamislio kao skup iskustava sa hlamidijom(pozitivnih nadam se) kako bi ljudi mogli sto bolje da se informisu o raznim stvarima vezanim za hlamidiju.
dakle zamolio bih administratore da gornju poruku premeste u posebnu temu jer nema nikakve veze sa hlamidijom niti lecenjem iste.
hvala
Korisnikov avatar
admin
doktor.rs tim
Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od admin »

Poruka je premestena u posebnu diskusiju.
Odgovori