Peckanje i krvarenje prilikom uriniranja!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
vikitor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 08, 2006 8:37 pm

Peckanje i krvarenje prilikom uriniranja!

Post od vikitor »

Moja devojka ima problem sa bolovima u odvodu za mokracu tj. kada urinira pecka je kanal kroz koji izlazi mokraca i kada se na kraju obrise na papiru zatekne malo krvi ali spolja se ne vidi nikakva rana? Moje pitanje je sta moze da to izazove i kako da se leci? Da li neki cajevi pomazu ili neki lekovi? Da mozda nema kamen u bubregu pa da slucajno nije prosao kroz sistem i malo je recnuo dole ili je mozda neka infekcija, prehlada, upala...?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

moze da bude i prehlada (infekcija) a i pesak u bubrezima.Potrebno je da ode kod urologa koji ce je pregledati i dati uput za neke analize.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
vikitor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 08, 2006 8:37 pm

Post od vikitor »

I ja sam joj rekao da ide kod urologa ali joj je glupo! Ako je infekcija cime bi moglo da se leci (cejevi, lekovi...) a ako je kamen u bubregu ili besici cime bi moga to da leci? Ona je cula da je ucun caj kao dobar za kamen ali da li je i za upalu? Da li ce da skodi ako se uzima bez obzira na to sta joj je?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm

Post od Vragolasta Amfibija »

Ne igrajte se sa infekcijom urograkta a narocito ne sa mogucim peskom ili kamenom !!!
To se ne leci na svoju ruku.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
tamarra_ns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 18, 2007 12:43 pm

Post od tamarra_ns »

Moze biti upala mokracnih puteva, da li joj se i cesto mokri?
Odgovori