peckanje u donjem delu glansa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
xyf
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 14, 2015 1:30 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

peckanje u donjem delu glansa

Post od xyf »

Pozdrav svima, imam jedan problem koji mi se javio pre 3-4 dana.
Posle masturbacije donji deo glansa poceo je da me pecka, povremeno se smiri peckanje ali jako kratko. Dok traje peckanje osecam da curka mokraca, kad se smiri peckanje curkanje stane.
Takodje imam u donjem delu glansa neke izrasline bele boje, lice na gljivice ali nisam siguran sta je u pitanju.
Malo sam guglao i po simptomima koje imam rekao bi da je balanitis, citao sam da su ljudi koji su imali balanitis imali isto neke bele izrasline pa pretpostavljam da je to to.
Takodje sam procitao da se kod balanitisa glans maze hlorofenikolom i da u vecini slucajeva pomogne. Igrom slucaja imam tu mast i probao sam mazati glans, nakon prvog mazanja curkanje je prestalo ali me brine to sto kad namazem sa hlorofenikolom pocne malo jace peckati. Neznam da li to reakcija na mast i da mora tako biti ili.....?
Do sada sam mazao tri puta i primetio sam da je tih izraslina manje i da se smanjuju, znaci mast ipak koliko toliko deluje, samo me brine to jace peckanje kad namazem.
Sta vi mislite?
Odgovori