Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Hvala unapred na pomoci i odgovoru jer nisam u mogucnosti da odem kod lekara jer cekam knjizicu zato bi bio zahvalan na pomoci ....Dobar servis i super za lekare svaka cast . U vezi sam vec 8 meseci sa jednom devojkom i imamo sexualne odnose inace koristimo i zastitu , nekad ne ali dobro , upraznjavamo i oralni sex .Pre jedno 2 meseca pojavio mi se mali crveni pecat na testisima koji je posle par dana poceo da dobija kao malu koricu koja izgleda kao ispucala koziza i onda se to oljusti ! i tako iznova i iznova i potom su se pojavilo jos nekoliko takvih na mom penisu tj na kozici i stalno se obnavlja to odnosno ljusti . Da li mozete da mi pomognete i neki savet za lecenje dok ne odem kod lekara ?? Hvala unapred [/b]
Na zalost ne mozemo jer svaka promena na kozi mora da se vidi kako bi se znalo sta je to.Bezveze je da ti bilo ko kaze mazi ovo ili ono,sve je to nagadjanje a ne pravo lecenje.
Overi knjizicu ili odi kod privatnika.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.