Par pitanja veoma vaznih ! :)

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Marko98
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 09, 2013 5:37 pm

Par pitanja veoma vaznih ! :)

Post od Marko98 »

Ovako imam 15 godina i zeleo bih da vas pitam nekoliko za mene vaznih pitanja povodom mog penisa.
Duzine mi je negde oko 16cm za obim neznam tacno i ne bih da lupam neke cifre.Imam manji oblik fimoze mogu da prebacim kozicu ali kada sam u punoj erekciji mogu i tad ali malo teze,mada to nije nikakav problem koliko sam cuo.Penis mi je malo zakrivljen na levo jer sam u tinejdzerskim godinama shvatate i sami e sad da li je to veliki problem zakrivljenje nije veliko...Drugo pitanje je cini mi se da mi je "glavic" sa donje strane povezan sa kozicom koliko mi se cini nekom tankom nitni,ali to mi ne vuce penis na dole(n e krivi ga,kao sto sam video na nekom forumu) samo je tako zakacen bez ikakvih probleme,a moje pitanje je sta je to ? I trece pitanje da li je duzina mog penisa (16cm) prikladna mojim godinama ... trazim savet jer sam malo uplasen ... Hvala unapred.. :)
MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 26, 2011 12:04 am

Re: Par pitanja veoma vaznih ! :)

Post od MarkoKg9 »

Sve što si opisao je normalno. Dužina, zakrivljenje...
Ta nit koja povezuje glavić sa kožom se naziva frenulum, i naravno normalno je da ga imaš, možeš proguglati malo na tu temu.
Što se tiče te fimoze, to moraš videti sa urologom, jer ako ti pravi problem prilikom nasturbiranja onda nije dobro i mora da se rešava. Pošto si ti još mlad još uvek možeš rešiti to kremicama za rastezanje kože verovatno, tako da obrati se urologu na pregled da čuješ mišljenje. Kasnije ako se problem zanemari se mora raditi operativni postupak koji takodje nije strašan, ali može se izbeći ako se reši sve na vreme, tako da pravac urolog, iako tvoj problem možda i nije nikakav problem ;)
Marko98
Novi član
Novi član

Post od Marko98 »

Druze prezahvalan sam ti,ali imam jos jedno pitanje kada prebacim kozu preko "glavica" i "glavicem" dotaknem nesto u punoj erekciji "glavic" me pomalo zaboli sta je to ? :) Jos jednom hvala za prethodne odgovore s'kinuo si mi kamen sa srca samo jos ovo da vidim i moji problemi su 90% resesni :D
MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 26, 2011 12:04 am

Post od MarkoKg9 »

Opet normalno. Verovatno da ne misliš na bukvalnu bol, nego nešto neprijatno što je slično boli?
To je zato što ti je prosto sluzokoža previše osetljiva, pošto je prirodno pokrivena kožom i nema dodir sa spoljašnim svetom. Kada je otkriješ ona je sada jako osetljiva, pa je verovatno čak i dodir prstom ili odećom nadraži i imaš neki neprijatan osećaj. To je sasvim normalno i vremenom, kroz godine, će postati manje osetljivo.
Marko98
Novi član
Novi član

Post od Marko98 »

Hvala druze spasio si me ,bojao sam se ,ali ti si mi dosao kao neki Andjeo s'neba haha,hvala jos jednom :D
Odgovori