Opisat cu vam moj problem, nadam se da se necete smijati jer ni meni nije smjesno. Opisat cu sve kako se zbilo, nadam se da cete mi pomoci savjetom jer sam jako zabrinut. Prije desetak dana imao sam spolni odnos uz koristenje prezervativa, zapravo pokusao sam ga koristiti i radi toga mi je sad nastao problem. Nisam bas strucan u stavljanju prezervativa a ni partnerica, pa sam ga lose stavio, gore na vrhu je ostalo puno zraka i bio je malo napuhan ali pomislio sam da to nece smetati i pokusali smo odnos, ona je bila gore. Odmah sam primjetio da nesto ne valja i prekinuo odnos jer erekcija mi je spala dok je ona jos bila gore i prekinuo sam sve isao sam skinuti prezervativ jer me je buduci da mi je erekcija vec bila pala jako stezao oko korijena penisa. Nakon toga dobio sam opet erekciju i normalno smo imali odnos ali bez prezervativa. I nakon jedno 5-6 dana primjetio sam u jutarnjoj erekciji da imam neko cudno nateknuce na penisu, 2-3 cm ispod glavica u obliku zadebljanja(mozda oteknuce) koje kao ide kruzno oko penisa ali ne skroz nego samo na prednjoj strani.
Problem je sad taj sto vise ne mogu dobiti erekciju na normalan nacin, nema uopce nista, jedino mogu s rukom ai tad se penis ukruti ali osjecam da ni tad erekcija nije cvrsta kao prije. Pokusao sam masturbirati, mozda nisam trebao to. Jutros sam pazio na jutarnju erekciju hoce li je biti, bila je ali cim sam se probudio nestalo je. Osjecam da nesto nije u redu jer vise ne mogu postici erekciju, mozda imam nesvjesno sad i malu psiholosku blokadu zbog toga straha, ali ipak bi trebalo biti bar nekog pomjeranja penisa, ali nista. Da li je moguce da je onaj napuhani prezervativ malo zasmetao ili da me je previse stezao oko korijena pa se nesto prekinulo, neka krvna žila ili tako nesto. Prilikom odnosa tada nisam osjetio nikakvo puknuce niti bol i odnos je nakon toga normalno prosao, ali sad su nastupili problemi. Molim vas za savjet, da li se radi o psiholoskoj blokadi ili je moguce da je sad nastupila neka ozljeda penisa
ozljeda penisa, erekcija
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: ozljeda penisa, erekcija
nema tu nista smesno, to je problem kao i bilo koji drugi, nemoj nikad da se ustrucavas kad je tako nesto u pitanju...nekad moze da dodje do preloma penisa tokom odnosa, ali posto nisi osetio bol ili neku drugu tegobu tokom odnosa onda je mala verovatnoca da se radi o tome...mozda je samo neki potkozni otok, povreda krvnog suda, a moguce je da je ukljucen i psiholoski momenat sto se tice erekcije, ali ti savetujem da se obavezno javis na pregled vec od ponedeljka, jer samo pregledom moze da se utvrdi o cemu se radi, da li je sve ok, da se ne propusti neki problem koji bi trebalo blagovremeno resiti...i javi nam sta su ti rekli...
hvala na savjetu, morat cu u ponedeljak kod doktora zakazati termin. nisam nikad prije bio kod urologa , jos pogotovo sto se radi o ovome problemu me je malo sram. neznam kako cu sve to ispricati.
zaboravio sam napisati ovdje da se to nateknuce na penisu vidi samo kad se ujutro probudim i dok je tad u erekciji, a ovako sad dok je u opustenom stanju se ne vidi nista i sve izgleda normalno. procitao sam puno toga na internetu o tome i pise uglavnom da ako se ima jutarnja erekcija da je onda vise problem psiholoske blokade, ali mi je cudno to jer zasto onda nema bas nikakve reakcije.
zaboravio sam napisati ovdje da se to nateknuce na penisu vidi samo kad se ujutro probudim i dok je tad u erekciji, a ovako sad dok je u opustenom stanju se ne vidi nista i sve izgleda normalno. procitao sam puno toga na internetu o tome i pise uglavnom da ako se ima jutarnja erekcija da je onda vise problem psiholoske blokade, ali mi je cudno to jer zasto onda nema bas nikakve reakcije.
nema razloga za sram, problem kao i bilo koji drugi, slobodno sve ispricaj...najbolje je to pogledati, samo tako ce moci da se proveri da li je sve u redu, ovako na slepo ne vredi nista da komentarisemo...
Izgleda da cu morati cekati jos dan-dva do odlaska doktoru, ne ide to tako brzo kako bih ja zelio. Najvise bih volio da se u medjuvremenu to samo od sebe popravi.
Zanima me jos nesto, da se radi o lomu penisa onda bi vjerovatno trebao osjetiti jaku bol ili bi se penis jako iskrivio? Da li je moguce i situacija da me je taj prezervativ previse stisnuo oko korijena penisa jer zaista je bio jak stisak dok ga nisam skinuo pa da su se tako ostetile krvne žilice, ili neki nervi ? Jutros sam sam imao jutarnju erekciju ali ne potpuno.
Nadam se da je ovo stanje samo privremeno, tesko mi je zamisliti da nikad vise u zivotu ne bih mogao voditi ljubav normalno.
Zanima me jos nesto, da se radi o lomu penisa onda bi vjerovatno trebao osjetiti jaku bol ili bi se penis jako iskrivio? Da li je moguce i situacija da me je taj prezervativ previse stisnuo oko korijena penisa jer zaista je bio jak stisak dok ga nisam skinuo pa da su se tako ostetile krvne žilice, ili neki nervi ? Jutros sam sam imao jutarnju erekciju ali ne potpuno.
Nadam se da je ovo stanje samo privremeno, tesko mi je zamisliti da nikad vise u zivotu ne bih mogao voditi ljubav normalno.
moguce su razne te stvari, bez pregleda ne mozemo znati...nadam se da si ga vec obavio...
E ovako da ne otvaram novu temu postaviću ovde pitanje.
Prije jedno godinu dana imao sam malo grublji sex, gdje mi je sutradan došlo do otoka kožice sa leve strane. Otok je posle par dana nestao ali crvenilo od tada ne spada i na tom mestu sada postoji visak kozice. Takođe ujutru kad ustanem crvenilo je dosta intezivnije i moze se i vidjeti i zila( Koja ubrzo posle ustajanja nestane).
PAr meseci posle ovoga pojavila mi se mala kvrzica sa leve strane 2,3 cm od korena penisa koja se pojavljuje i nestaje s vremena na vreme. Mazao sam ovo sa pantenol masti ali nije bilo nekog napretka.
Poz i Hvala unapred na odgovoru
Prije jedno godinu dana imao sam malo grublji sex, gdje mi je sutradan došlo do otoka kožice sa leve strane. Otok je posle par dana nestao ali crvenilo od tada ne spada i na tom mestu sada postoji visak kozice. Takođe ujutru kad ustanem crvenilo je dosta intezivnije i moze se i vidjeti i zila( Koja ubrzo posle ustajanja nestane).
PAr meseci posle ovoga pojavila mi se mala kvrzica sa leve strane 2,3 cm od korena penisa koja se pojavljuje i nestaje s vremena na vreme. Mazao sam ovo sa pantenol masti ali nije bilo nekog napretka.
Poz i Hvala unapred na odgovoru