Sužen otvor na glansu penisa.
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Sužen otvor na glansu penisa.
Imam ogroman problem koji nije problem - nemam nikakve simptome ( barem tako mislim ) ali otvor na glansu penisa je potpuno sužen kada penis nije u erekciji - u erekciji, pak, sve izgleda naizgled normalno, jedino je možda desna strana malo kao otečena, ali u suštini ništa strašno, međutim, mene brine to što nije kako bi trebalo da bude. U ovom stanju sam dve nedelje, pre toga sam dobio neke gljivice od devojke, candida verovatno, i uspešno se izlečio, i pri sledećem seksualnom kontaktu koristili smo kondome, mada je malo petinga bilo.. Sad se bojim, jer sam pročitao da možda imam nekakvu " stenozu ", i da je tu operacija jedino rešenje.. Znači, nemam problem sa kožicom, normalno je navlačenje, seksualno sam sposoban ( mada nisam imao odnose od tada, samo masturbacija ), ali taj mokraći kanal... Nisam našao normalno objašnjenje na internetu, pa evo,postavljam post... Ne ide mi se kod doktora, nemam zdravstveno osiguranje, imam 23 godine i sve mi plaćaju mama i tata, a ne bih baš da ih obavestim o ovome xD
Re: Sužen otvor na glansu penisa.
trebalo bi videti kako to izgleda, bez toga ne moze da se komentarise da li se radi ili ne o stenozi spoljasnjeg mokracnog otvora...
inace zbog neregulisane zdravstvene knjizice covek ne sme da dopusti da ugrozi svoje zdravlje...isto vazi i za stid...dakle zdravlje uvek na prvom mestu!
inace zbog neregulisane zdravstvene knjizice covek ne sme da dopusti da ugrozi svoje zdravlje...isto vazi i za stid...dakle zdravlje uvek na prvom mestu!