Otok ispod glavica

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Vladimirko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 03, 2014 2:40 pm

Otok ispod glavica

Post od Vladimirko »

Dobar dan.
Imam problem sa blagim otokom ispod glavica penisa. Naime, pre dva meseca sam imao problema sa gljivicama i kontaktirao sam dermatologa. Lecio sam se Daktanol kremom. Gljivice su nestale ali otok ispod glavica penisa je ostao. Posle seksualnog odnosa se pojaca a nakod nedelju dana se smiri ali ne potpuno... Kad su mi se pojavile gljivice otekle su mi i zlezde na preponi(ne mislim na testise vec stitne zlezde, ili kako se vec zovu), i isle skroz do glavica, i otok se smanjivao, nestajanjem gljivica. Medjutim na peisu su jos uvek ostale blago otecene i to nikako da mi prodje. Dermatolog mi je posle druge kontrole dao mast Phantenol(mislim da je tako ime) ali otok se ne smanjuje. Molim Vas da me savetujete kome da se obratim, nekom drugom dermatologu ili urologu kako bi dobio neko bolje resenje za ovaj moj problem. Naravno ako je neko imao iskustva sa slicnim problemom neka mi napise sta mi je ciniti. Unapred hvala.
Odgovori