otezano prevlacenje kozice preko glavica

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

rema23
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 17, 2015 9:28 pm

otezano prevlacenje kozice preko glavica

Post od rema23 »

Imao sam fimozu kad sam bio mali i lekar mi je hirurski odstranio deo resice u podnozju penisa kako bih mogao da navucem kozicu preko glavica. Normalno mogu da prevucem kozicu preko ali otezano jer mi se kozica lepi za glans. Da li ima razloga za brigu i da li mogu da budu u pitanju gljivice?
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: otezano prevlacenje kozice preko glavica

Post od _david_ »

remo pa to ti moras bolje da znas nego mi, pise ovde rema23 nadam se da imas 23 godine, od kad se desava to lepljenje? od uvek ili od skoro
pomagajte drugovi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 14, 2015 3:18 pm

Post od pomagajte drugovi »

I ja imam otprilike isti problem, jedno vreme nisam mogao uopste da spustim kozicu ispod glavica, tacnije dok je u erekciji...dok nije u erekciji to ide mnogo lakse i manje me zateze. Pre nego sto dodje do erekcije, ja zadrzim kozicu ispod glavica i to pomaze, mada i dalje zateze. Znate li kako da resim ovaj problem, i da li moze kozica ovako da se jos vise opusti, tj rasteze...posto mi je izgleda svaki dan sve vise i vise ispod glavica, a i devojka sinoc kada je dosla i uzela stvar u svoje ruke, nije bio bas prijatan osecaj, kako da resim ovo?
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

pomagajte drugovi napisao:I ja imam otprilike isti problem, jedno vreme nisam mogao uopste da spustim kozicu ispod glavica, tacnije dok je u erekciji...dok nije u erekciji to ide mnogo lakse i manje me zateze. Pre nego sto dodje do erekcije, ja zadrzim kozicu ispod glavica i to pomaze, mada i dalje zateze. Znate li kako da resim ovaj problem, i da li moze kozica ovako da se jos vise opusti, tj rasteze...posto mi je izgleda svaki dan sve vise i vise ispod glavica, a i devojka sinoc kada je dosla i uzela stvar u svoje ruke, nije bio bas prijatan osecaj, kako da resim ovo?
ja mislim da ti tu panj pomogao
pomagajte drugovi
Novi član
Novi član

ja mislim da ti tu panj pomogao[/quote]

Nije mi do zezanja stvarno, potrebna mi je pomoc, tj. savet neki...sta da radim?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Свака кожа може да се растегне до одређене границе. Треба да пробаш са растезањем какво ти год падне на памет. Помоћи ће да користиш рецимо Пантенол крему.
elisab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 10:34 pm

Post od elisab »

javite se u ordinaciju Rakic Estetik i zakazite pregled
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

elisab napisao:javite se u ordinaciju Rakic Estetik i zakazite pregled
mrs u picku tvoje materine i ti i takozvani doktor rakic, ja ga zovem mesar, **** te on sto te pslao da ga reklamiras ovde....
elisab
Aktivan član
Aktivan član

Post od elisab »

Mislim da ne govorimo o istoj osobi, ovde se radi o dr Vesni Rakic plasticnom hirurgu, to je moja preporuka za operaciju fimoze.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

elisab napisao:Mislim da ne govorimo o istoj osobi, ovde se radi o dr Vesni Rakic plasticnom hirurgu, to je moja preporuka za operaciju fimoze.
ma nemoj mi reci, a ko je zoran njen muz mesar? debil zesci, dobio diplomu neko ga castio
pomagajte drugovi
Novi član
Novi član

aaaca napisao:Свака кожа може да се растегне до одређене границе. Треба да пробаш са растезањем какво ти год падне на памет. Помоћи ће да користиш рецимо Пантенол крему.
Hvala ti brate. Samo me jos zanima, ne postoji neka opasnost od pucanja ili tako necega, posto me zesce zateze? Imam i jos jedan mali problemcic, glavic mi je malo osecajniji , sto vise rastezem, ali to je valjda normalno, valjda treba da se privikne?
elisab
Aktivan član
Aktivan član

Post od elisab »

Davide, potpuni nesporazum, nemaju veze jedno sa drugim. Ko je taj Vas lekar, napisite nam puno ime i prezime, gde radi, u Beogradu, jel to urolog ili, da to razjasnimo da ne zbunjujemo ljude ovde. Uglavnom moja preporuka nema veze sa tim Vasim Zoranom ili kako se vec zove i preziva..........
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

elisab napisao:Davide, potpuni nesporazum, nemaju veze jedno sa drugim. Ko je taj Vas lekar, napisite nam puno ime i prezime, gde radi, u Beogradu, jel to urolog ili, da to razjasnimo da ne zbunjujemo ljude ovde. Uglavnom moja preporuka nema veze sa tim Vasim Zoranom ili kako se vec zove i preziva..........
na taj mail koji si ostavila javio mi se neki doktor zoran rakic ... sta li je urolog, plasticni hirurg po dipolomi ne znam... al za mene je mesar i kreten obican
elisab
Aktivan član
Aktivan član

Post od elisab »

Ja se izvinjavam mozda je u pitanju neka greska, ili spam, zaista mi nije jasno...... Ali nemam predstave ko bi mogao biti Zoran. Znaci radi se o zeni koja je plasticni hirurg koja je zaista iskusna po pitanju fimoza, to je moja preporuka i to je sve! PoZZ!
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

elisab napisao:Ja se izvinjavam mozda je u pitanju neka greska, ili spam, zaista mi nije jasno...... Ali nemam predstave ko bi mogao biti Zoran. Znaci radi se o zeni koja je plasticni hirurg koja je zaista iskusna po pitanju fimoza, to je moja preporuka i to je sve! PoZZ!
da nisi ti ta vesna pa se potpisujes elisa ovde ? trazis za cirkumizaciju 400 evra, zahvat koji trje 20 tak minuta, jel si realna ?
Odgovori