Otekla ivica glansa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Scribe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 11, 2015 12:55 pm

Otekla ivica glansa

Post od Scribe »

Dakle, imam ovaj problem već neko vreme, počelo je pre otprilike mjesec i po dana. Prvo se pojavilo crvenilo i kao bubuljice (nije bilo gnoja, ničega, samo onako kvržice) i to je nestalo za 3-4 dana, pomislio sam da je iritacija ili nešto, zatim sam otprilike 7 dana posle toga se razbolio, imao upalu grla i na taj isti dan se vratilo samo crvenilo bez kvržica ali sam primetio da ivica glansa počinje blago da natiče i boja joj je bila nekako malo tamnija. Doktorica mi je tada prepisala azitromicin, tri dana tri tablete, nakon 5 dana sam bio dobro, upala je prošla bez promene stanja na penisu. Zatim sam otišao kod doktorice za taj problem i ona me je poslala dermatovenerologu koji je me je poslao na nativni nalaz brisa, valjda se tako kaže, i vratio se pozitivan na micelije. Prepisao mi je Canesten krem koji mažem od tad, dakle već jedno mjesec dana. Crvenilo se malo povuklo, ja osim tog estetskog nateknuća i crvenila nisam imao nikakve druge tegobe, nije bilo ni svraba, ni bola, ništa. Nisam imao rizičnih seksualnih odnosa. Zatim sam ja 2 sedmice nakon toga bio u bolnici zbog mononukleoze, 10 dana sam bio na terapiji Linkocinom, zbog upaljenja krajnika ja mislim. U toku te terapije dobio sam oralnu kandidijazu i doktorica na infektologiji mi je prepisala flukonazol i daktanol za usta. Pušten sam kući, još sedam dana sam uzimao flukonazol 50 mg, bez promene na polnom organu dok se oralna kandidijaza povukla. Još sam kući, na odmaranju, idem za 5 dana na kontrolu, pa ću tada da se savetujem sa doktoricom, ali želio bih neko mišljenje osim toga. Dakle jedini problem je taj estetski, drugih tegoba nemam. Ivica glansa je natekla, stim da na jednoj strani uz ivicu glansa na kožici, ima crvenila i kao jedna bijela fleka u sredini. Slike su priložene ispod, gledao sam, i nisam našao neko pravilo koje zabranjuje postavljanje slika. Hvala vam unaprijed. :roll:

UPOZORENJE:SLIKE MUŠKOG POLNOG ORGANA
http://postimg.org/image/7i9c5vj5p/
http://postimg.org/image/4coqfo0jh/
Odgovori