Oštar bol u spoju vrata i glave (ne penisa) pre ejakulacije
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Oštar bol u spoju vrata i glave (ne penisa) pre ejakulacije
Da li neko može da mi pomogne, Naime, kako se bližim ejakulaciji, tako se odjednom javi oštar bol na mestu gde se vrat i glava spajaju. Da li sam na pravom mestu ili treba pod nekom drugom temom da tražim odgovor. Hvala u napred...
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
- Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
- Kontakt:
PreDstavu!~Vragolasta Amfibija napisao:Na pravom si mestu,ali ja nemam pretstavu sta bi to moglo da bude.
Potrebno je da odes na pregled kod urologa.Bez pregleda-NISTA.

To moguce da je usled orgazma dolazi do grcenja nekih misica, a da osoba ima problema sa spondilozom ili sl. problema reumatske prirode!
http://www.youtube.com/watch?v=X4U7VgUQ ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=fYia6tAd_EY&NR=1
Kad je struju izmislio Tesla, ameriko sisala si vesla!
http://www.youtube.com/watch?v=fYia6tAd_EY&NR=1
Kad je struju izmislio Tesla, ameriko sisala si vesla!
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
Evo da ne trazite.
Једначење сугласника по звучности
Једначењу по звучности подлежу шумни звучни и безвучни сугласници. Сонанти (В, Ј, Р, Л, М, Н, Љ, Њ), иако сами по себи звучни консонанти, не подлежу овој врсти једначења сугласника.
Већина звучних и безвучних сугласника чини звучно-безвучне парове, те сугласник захваћен једначењем прелази у свој парњак, у зависности од сугласника који му претходи: ако се испред безвучног нађе звучан сугласник, безвучни прелази у свој звучни парњак и обрнуто – ако се испред звучног нађе безвучни самогласник, он прелази у свој безвучни парњак. Три безвучна самогласника немају своје звучне парњаке: Ф, Х, Ц. Остали су:
Звучни Б Г Д Ђ Ж З Џ
Безвучни П К Т Ћ Ш С Ч
Од једначења по звучности се одступа у три случаја:
Кад се Д нађе испред С или Ш (одступити, подсећи, надстрешница, представити, председник, градски, људски, судски, људство, судство, сродство, господство итд.) У осталим случајима (осим будчега – ген. од будшто) Д испред осталих безвучних сугласника обавезно прелази у Т: откопчати, претпоставка, потчинити, отчепити итд.
Донекле правило неједначења сугласника испред С важи и за Ђ. Нема једначења у речима: вођство, а боље је лођски него лоћски (Лођски, а не Лоћски устанак). Донекле се избор између -ђски и ћски оставља писцу на избор.
На саставу сложеница се одступа од правила једначења по звучности.
У речима страног порекла сугласничке групе често остају непромењене
Једначење сугласника по звучности
Једначењу по звучности подлежу шумни звучни и безвучни сугласници. Сонанти (В, Ј, Р, Л, М, Н, Љ, Њ), иако сами по себи звучни консонанти, не подлежу овој врсти једначења сугласника.
Већина звучних и безвучних сугласника чини звучно-безвучне парове, те сугласник захваћен једначењем прелази у свој парњак, у зависности од сугласника који му претходи: ако се испред безвучног нађе звучан сугласник, безвучни прелази у свој звучни парњак и обрнуто – ако се испред звучног нађе безвучни самогласник, он прелази у свој безвучни парњак. Три безвучна самогласника немају своје звучне парњаке: Ф, Х, Ц. Остали су:
Звучни Б Г Д Ђ Ж З Џ
Безвучни П К Т Ћ Ш С Ч
Од једначења по звучности се одступа у три случаја:
Кад се Д нађе испред С или Ш (одступити, подсећи, надстрешница, представити, председник, градски, људски, судски, људство, судство, сродство, господство итд.) У осталим случајима (осим будчега – ген. од будшто) Д испред осталих безвучних сугласника обавезно прелази у Т: откопчати, претпоставка, потчинити, отчепити итд.
Донекле правило неједначења сугласника испред С важи и за Ђ. Нема једначења у речима: вођство, а боље је лођски него лоћски (Лођски, а не Лоћски устанак). Донекле се избор између -ђски и ћски оставља писцу на избор.
На саставу сложеница се одступа од правила једначења по звучности.
У речима страног порекла сугласничке групе често остају непромењене
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
Re: Oštar bol u spoju vrata i glave (ne penisa) pre ejakulac
Glava i vratni deo kicme, ili glava i vrat na penisu, hehehe?ac9979 napisao:Da li neko može da mi pomogne, Naime, kako se bližim ejakulaciji, tako se odjednom javi oštar bol na mestu gde se vrat i glava spajaju. Da li sam na pravom mestu ili treba pod nekom drugom temom da tražim odgovor. Hvala u napred...

Re: Oštar bol u spoju vrata i glave (ne penisa) pre ejakulac
[/quote]
Glava i vratni deo kicme, ili glava i vrat na penisu, hehehe?
posto pitas u uroloskoj temi, mora da se odnosi na penis?[/quote]
Pa naglasio sam gde je bol
Malo kiropraktike je samo ublazilo bol u vratu, jos uvek je prisutan ali... neke stvari se sad mogu raditi
Mada sve vise sumnjam na spondilozu, a tome nema leka, bar tako kazu...
A ja bas volim da..... ne boli
Glava i vratni deo kicme, ili glava i vrat na penisu, hehehe?

Pa naglasio sam gde je bol

Malo kiropraktike je samo ublazilo bol u vratu, jos uvek je prisutan ali... neke stvari se sad mogu raditi

Mada sve vise sumnjam na spondilozu, a tome nema leka, bar tako kazu...
A ja bas volim da..... ne boli