Oštar bol u spoju vrata i glave (ne penisa) pre ejakulacije

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
ac9979
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 01, 2009 9:59 pm

Oštar bol u spoju vrata i glave (ne penisa) pre ejakulacije

Post od ac9979 »

Da li neko može da mi pomogne, Naime, kako se bližim ejakulaciji, tako se odjednom javi oštar bol na mestu gde se vrat i glava spajaju. Da li sam na pravom mestu ili treba pod nekom drugom temom da tražim odgovor. Hvala u napred...
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Na pravom si mestu,ali ja nemam pretstavu sta bi to moglo da bude.
Potrebno je da odes na pregled kod urologa.Bez pregleda-NISTA.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Vragolasta Amfibija napisao:Na pravom si mestu,ali ja nemam pretstavu sta bi to moglo da bude.
Potrebno je da odes na pregled kod urologa.Bez pregleda-NISTA.
PreDstavu!~ :lol:

To moguce da je usled orgazma dolazi do grcenja nekih misica, a da osoba ima problema sa spondilozom ili sl. problema reumatske prirode!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

gramatika srpskog jezika se uci u petom razredu osnovne skole....koji si ti ocigledno preskocio.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

Pravilno je preDstava (uzmi bilo koji udžbenik za šesti razred osnovne škole, poglavlje o jednačenju suglasnika po zvučnosti). :wink:
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

Evo da ne trazite.
Једначење сугласника по звучности
Једначењу по звучности подлежу шумни звучни и безвучни сугласници. Сонанти (В, Ј, Р, Л, М, Н, Љ, Њ), иако сами по себи звучни консонанти, не подлежу овој врсти једначења сугласника.

Већина звучних и безвучних сугласника чини звучно-безвучне парове, те сугласник захваћен једначењем прелази у свој парњак, у зависности од сугласника који му претходи: ако се испред безвучног нађе звучан сугласник, безвучни прелази у свој звучни парњак и обрнуто – ако се испред звучног нађе безвучни самогласник, он прелази у свој безвучни парњак. Три безвучна самогласника немају своје звучне парњаке: Ф, Х, Ц. Остали су:

Звучни Б Г Д Ђ Ж З Џ
Безвучни П К Т Ћ Ш С Ч

Од једначења по звучности се одступа у три случаја:

Кад се Д нађе испред С или Ш (одступити, подсећи, надстрешница, представити, председник, градски, људски, судски, људство, судство, сродство, господство итд.) У осталим случајима (осим будчега – ген. од будшто) Д испред осталих безвучних сугласника обавезно прелази у Т: откопчати, претпоставка, потчинити, отчепити итд.
Донекле правило неједначења сугласника испред С важи и за Ђ. Нема једначења у речима: вођство, а боље је лођски него лоћски (Лођски, а не Лоћски устанак). Донекле се избор између -ђски и ћски оставља писцу на избор.
На саставу сложеница се одступа од правила једначења по звучности.
У речима страног порекла сугласничке групе често остају непромењене
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

priznajem,pogresila sam (nisam znala za oDstupanje ;) )
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Oštar bol u spoju vrata i glave (ne penisa) pre ejakulac

Post od Dr011 »

ac9979 napisao:Da li neko može da mi pomogne, Naime, kako se bližim ejakulaciji, tako se odjednom javi oštar bol na mestu gde se vrat i glava spajaju. Da li sam na pravom mestu ili treba pod nekom drugom temom da tražim odgovor. Hvala u napred...
Glava i vratni deo kicme, ili glava i vrat na penisu, hehehe? :wink: posto pitas u uroloskoj temi, mora da se odnosi na penis?
ac9979
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 01, 2009 9:59 pm

Re: Oštar bol u spoju vrata i glave (ne penisa) pre ejakulac

Post od ac9979 »

[/quote]
Glava i vratni deo kicme, ili glava i vrat na penisu, hehehe? :wink: posto pitas u uroloskoj temi, mora da se odnosi na penis?[/quote]

Pa naglasio sam gde je bol ;)

Malo kiropraktike je samo ublazilo bol u vratu, jos uvek je prisutan ali... neke stvari se sad mogu raditi ;)
Mada sve vise sumnjam na spondilozu, a tome nema leka, bar tako kazu...
A ja bas volim da..... ne boli :(
Odgovori