Osjetljivost

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Wolf11
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 20, 2012 2:32 pm

Osjetljivost

Post od Wolf11 »

imam problem, imam 16 godina i moj glans je veoma osjetljiv odkad znam za sebe.Tako da ne znam sta da radim, plasim se imati seksualne odnose, a mozda i imam neki blazi oblik fimoze, citao sam dosta o tome. Kozu mogu zateci i vratiti i u opustenom stanju i u erekciji. Treba li kakva operacija, ili ima li kakva mast za smanjenje osjetljivosti??????
POmozite molim vas :(
MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 26, 2011 12:04 am

Re: Osjetljivost

Post od MarkoKg9 »

Pozdrav.

Zašto misliš da imaš fimozu ako nemaš problem sa kožicom tj ako možeš da je zavrneš i vratiš?

Što se tiče osetljivosti, to je sasvim normalno, verovatno ti je glavić većinu vremena prektiven pa odatle i osetljivost, ništa čudno, svima je tako. Ne treba ti nikakva mast, možeš eventualno da kreneš glavić što više da privikavaš na spoljašnu sredinu, ostavi ga otkrivenog kad si kući itd, i vremenom će biti bolje. Uglavnom nema razloga za paniku, to je sve kod tebe normalno, bar tako meni zvuči. 8)
Wolf11
Novi član
Novi član

Post od Wolf11 »

hvala ti mnogo, bio sam se prepo da ce me morati seckat :D
Wolf11
Novi član
Novi član

Post od Wolf11 »

MarkoKg, izvini a postoje li kakve vjezbe, ili nesto tako? Ovako mi je veoma tesko, sjetljiv je na skoro svaki dodir, i da stalno mi je kozica prekrivena preko glansa. :-?
MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 26, 2011 12:04 am

Post od MarkoKg9 »

Većini ljudi je koža preko glavića tako da nemoj da brineš.
Ono što možeš da uradiš jeste da povremeno zavrneš kožu i ostaviš tako neko vreme, npr dok si kući. Možeš to povremeno raditi, svaki put ostaviš sve duže kako bi se glans navikao na spoljnu sredinu, mada nemoj preterivati. :)
Odgovori