Osetljivost Glavica

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Dexy123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 13, 2008 8:41 pm

Osetljivost Glavica

Post od Dexy123 »

Caos,

Imam jedan veliki problem. Od pre jedno par meseci, a mozda skoro i godinu dana, osetljivost glavica mi je jako opala. Nisam obrezan, i imam 26 godina. Kada imam potpunu erekciju i ako lagano predjem prstom preko glavica, kao da nista ne osetim, i imam osecaj kao da je utrnuo. Jedino kada predjem jace preko glavica tek onda kao nesto malo osetim. Isto tako prilikom oralnog seksa, nemogu nista da osetim ako nemam veliki pritisak na glavic i penis, i laksi dodir kao i da neosetim.

Unapred hvala.
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Dexy,bio je jedan momak sa istim problem skoro ovde,ali ni njemu nisam znala sta da kazem,prosto ne znam zasto se to desava.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Dexy123
Novi član
Novi član

Osetljivost Glavica

Post od Dexy123 »

Ni meni isto nije jasno. Pre mi je glavic bio normalno osetljiv, na svaki dodir, zmarci su me poduzimali i od najmanjeg dodira, a sada nista, ako nije jak stisak i dodir, nista ni neositim.... Osetljiv kao toljaga :).....Jako bih voleo da mi se osecaj vrati, ili da mogu nesto da uradim po tom pitanju...
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

hm, shta bi moglo da utiche na to?

losha periferna cikulacija, uzimanje nekih lekova ili droge, neka patoloshta ili chak i fizioloshka stanja uretre koja izlazi na glansu, poremecaj inervacije glansa...mada mi je najlogichnije da je u pitanju poremecaj cirkulacije samog penisa pa i glansa!

Slika
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Dexy123
Novi član
Novi član

Osetljivost Glavica

Post od Dexy123 »

Sto se tice droga nista nikada nisam uzimao, a od lekova, obicne stvari za prehladu, ili antibiotike za upale grla.... nikada nista ozbiljno...... Erekcije su mi normalne, tako ta kontam, da je cirkulacija dobra (mozda gresim)....Dali imas neki savet kako da poboljsam cirkulaciju?? Hvala unapred
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

moj predlog je da odesh kod urologa!
Dexy123
Novi član
Novi član

Osetljivost Glavica

Post od Dexy123 »

Znam, moram nesto da uradim pod hitno jer mi stvarno smeta..... pri seksualnom odnosu nista neosetim, narocito jos ako nosim kondom.... onda moram ili da se naprezem da bi svrsio, ili idem jako brzo, pa da bar neko trenje osetim...... bez kondoma je malko bolje, ali nista kao pre.....skoro da osecaja ni nema .....seksualni odnos je postao fizicki rad umesto uzivanja :(
CyberKurajber
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 02, 2011 1:17 pm

Re: Osetljivost Glavica

Post od CyberKurajber »

Moj problem jeste preosetljivost glavica pa sam dosao na ovaj site da bi se malo raspitao dali iko ima ovakav problem i da li neko mozda zna neko resenje..(neka krema, itd...)Imam 16 godina. :o Site vam je extra! stvarno ima puno resenja i admini rade dobar posao samo tako nastavite!
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

preosetljivost u tvojim godinama je cesta pojava...bitno je da ne postoje npr. problemi sa tesnom kozicom...ako je to u redu onda ce se preosetljivost smanjiti vremenom, samo strpljivo, to sam vezbaj, treba se navici na direktni dodir po glansu...
CyberKurajber
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 02, 2011 1:17 pm

Post od CyberKurajber »

Dr011 napisao:preosetljivost u tvojim godinama je cesta pojava...bitno je da ne postoje npr. problemi sa tesnom kozicom...ako je to u redu onda ce se preosetljivost smanjiti vremenom, samo strpljivo, to sam vezbaj, treba se navici na direktni dodir po glansu...

Oke tnx za objasnjenje
yipman
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 15, 2012 12:22 am

Post od yipman »

e drug i kod mene isti problem. Pri sexualnom odnosu ništa ne osjećam ko da ga nisam ni stavi :D . Kao što ti kažeš sex je postao fizički rad a ne uživanje. Ali kad pipnem glavić rukom osjetim bol ne sad baš jaku al imam osjećaj i orgazam normalno doživim ali problem je što ja u odnosu nemam nikakvog osjećaja pravim se da uživam a ustvari nigdje veze. da li neko može da pomogne. ovo su velike muke.
Odgovori