Osecaj probadanja sa unutrasnje strane leve butine???

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Mr. Dra
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 21, 2009 4:08 pm

Osecaj probadanja sa unutrasnje strane leve butine???

Post od Mr. Dra »

Vec duze vreme (periodicno) mi se pojavljuje osecaj probadanja sa unutrasnje strane leve butine. Intenzitet tog nazovimo bola, mi se povecava prilikom snosaja. Pre 7-8 meseci sam bio u vojsci, pa sam bio kod kardiologa, na VMA, da uradim kontrolu suma na srcu. Pitao sam ga za moj problem misleci da to mozda ima veze sa arterijama. Doktor mi je rekao da verovatno nije nista i da je to verovatno sa uroloske strane (zato sam postavio temu ovde), i da ako i se nastavi da se javim doktoru.

Da naglasim taj osecaj probadanja nije jak relativno je blag. Ne bavim se sportom, i neradim neki jako tezak fizicki posao.

Interesuje me sta bi to moglo da bude, da li zahteva paznju lekara?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Osecaj probadanja sa unutrasnje strane leve butine???

Post od Vragolasta Amfibija »

Najverovatnije je u pitanju samo senzacija koja se zivcem prenosi od genitalnog predela do unutrasnje strane butine,prakticno ne postoji nikakvo specificno ispitivanje koje bi to pokazalo ili pobilo.
I niko zaista nece znati sta ti je nego ce ti reci "prati simptome,pa ako se pojacaju ili se iskuplikuju bolom u testisu sa te strane,ti se javi ponovo na pregled"
Bar bih ja tako uradila,naravno,nakon obavljenog uroloskog pregleda na kojem se utvrdi da je sve u redu,a sto ovde nedostaje.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Odgovori