Ka1 pa i ja sam to mislio ali sam bio u zabludi. Ono jeste da je različito svršiti i doživeti orgazam jer verovao ili ne puno muškaraca svrši ali ne doživi orgazam kao ja i ti.
E tu sam upravo bio u zabludi jer sam mislio da je to nemoguće za muškarce ali eto prevario sam se kada sam se malo naknadno raspitao pa sam zato i napisao ovu temu u nadi da će se javiti muškarci koji doživljavaju orgazam kao i oni koji ga ne doživljavaju da daju svoj komentar , iskustvo ili mišljenje.
Šta da kažem osim da mi je drago da ja to doživljavam svaki put istovremeno.
Mada sam primetio da su žene sklonije ovom a i bilo kom tipu komentara vezanog za seksualno problematiku i ponašanje nego muškarci. Prosto me iznenađuje koliko su muškarci zavtoreni po pitanju bilo čega vezano za sex a naročito nekih problema koji se dešavaju. Takodje ako si primetio čitajući do sada moje odgovore kao i teme koje sam napisao a verovatno si to sretao u praksi muškarci su veoma malo pričljivi po pitanju priče oko steriliteta ili umanjene sposobnosti kao problema koji nas sve više pritiska u odnosu na žene. Ja taj problem nemam čak naprotiv, veoma sam otvoren za sva pitanja pa ponekad, sam počnem da pričam veoma detaljno o svom problemu i primećujem da ljudi koji me slušaju jednostavno samo slušaju i ne progovaraju, čak nemaju ni pitanja.
Iz ličnog iskustva ti kažem da zaista ni jedan ali baš ni jedan muškarac nije u stanju otvoreno da priča o problemu steriliteta sa drugim muškarcem u šta sam se lično uverio ( barem iz moga iskustva ). Ja imam problem sa sterilitetom ali sam veoma otvoren za svaki vid saradnje sa drugim ljudima nevezano da li su muškarci ili žene u smislu prenošenja nekog ličnog iskustva.
Čini mi se da neki prosečni muškarac "balkanac" ima osećaj da ako kaže da ima problem sa sterilitetom onda ima problem da pokaže da je muškarac ili se meni samo pričinjava ali definitivno nešto tu ne miriše , dok su žene prema mom iskustvu puno otvorenije i preduzimaju prve korake u rešavanju bilo kog problema ovog tipa čak i ako je problem upravo kod njihovog muškarca.
Takodje sam primetio da kada odem kod doktora vezano za sterilitet i kada počnem da pričam sve onako otvorenih karti da se doktori poprilično iznenade mojom otvorenošću a posebno mojim pitanjima tako da sam zapazio da me bukvalno svaki doktor kod koga sam bio, zapamtio i ni jedan od njih do sada me nije pitao zbog čega sam došao ako sam prethodno bio kod njega jer me se seća kao i mog problema.
Očekujem takođe da neka dama da svoj komentar u vezi teme koju sam postavio i njenog muškarca !
Toliko ! Čekam komentare da vidim da li sam u pravu ili ne !