Opet problem sa mosnicama, tj levom

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Mikica011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 11:27 am

Opet problem sa mosnicama, tj levom

Post od Mikica011 »

Zdravo,
dakle imam OPET!!! neki problem sa levom vec namucenom mosnicom, trenutno se nalazim u stranoj zemlji i nemam lekarsko, pa ne mogu trenutno otici kod doktora, te ako bi imao ko strucan da mi barem nesto kaze bio bih vrlo zahvalan.
Naime, u pitanju je leva mosnica. Kad sam imao desetak godina operisali su mi Varicocelu, a pre par godina sam, pri nekom fizickom radu dobio Hidrocelu koju sam pre 1,5 god. i operisao.
Obe operacije mi odradjene kod prof. Perovica.
I sve je bilo ok do pre jedno 10tak dana kad je leva mosnica opet pocela da me boli, ali ne jako. Bol mi se pored mosnice javljao i u levoj butini sa unutrasnje strane i spustao mi se sve do tabana pa i do palca. Nekad me je samo pomalo bolelo u predelu butine, ponekad samo taban, ponekad samo leva mosnica, a ponekad sve u kompletu.
Inace sam opipavao mosnice i nije mi se opet pojavila nijedna od nevolja koje sam ranije imao, niti su mi se pojavile neke tvrde kvrzice (koje opisuju neki ne daj Boze tumor).
Da li je moguce da sam zaznuo neki zivac jer sam nekoliko dana ranije dosao u stranu zamlju i poceo da spavam na dosta tvrdom krevetu.
Detaljnom analizom sam ustanovio da mi ta leva mosnica (svakako malo veca od desne) ne stoji uspravno vec skoro polozeno (vrh ka desnoj mosnici).
Ne verujem da su neke bakterije ili slicno jer imam stalnog partnera vec godinama.
Pretrazio sam ceo Internet i nisam nasao nista slicno.
Ako ima neko neko objasnjenje, Molim za isto.

Hvala unapred
Odgovori