operisao sam fimozu,ali...

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
utopist
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 11, 2005 9:16 pm

operisao sam fimozu,ali...

Post od utopist »

zelim da postavim jedno pitanje...
isao sam na cirkumciziju,proslo je manje-vise bezbolno.po prestanku dejstva anestezije bilo je nesto bolnije,ali ok,to je valjda normalno.ne znam da li je to praksa svih urologa,ali meni je doktor posle operacije stavio vlaznu gazu koju bi trebalo da skine u sredu/cetvrtak.rekao mi je da povedem racuna pri mokrenju upravo zbog toga.medjutim doslo je do problema,jer jednostavno ne vidim nacin kako da tokom mokrenja (bar malo) ne umokrim gazu.

ono sto zelim da pitam,jeste da li to vlazenje gaze mokracom moze dovesti do nekih problema ili komplikacija?
na momente osecam da me u predelu glansa pomalo pece,ali nisam siguran da li je to zbog mokrenja ili jednostavno zbog operacije.

molim vas ako neko moze na ovo da mi odgovori.
Hektor_bgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Dec 11, 2004 1:09 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Hektor_bgd »

Teoretski postoji mogicnost neke infekcije jer se na tim zavojima zadrzava mokraca a tako vlazna sredina i eventualno prisustvo bakterija u mokraci odlicno je za infekciju.Pa kad vec umokris zavoje onda isperi malo i cistom vodom,jeste da ce biti malo mokro ali je smanjena mogucnost komplikacija!
Sapienti sat!
Odgovori