Pozdrav.
Pre nekog vremena mi je ustanovljena varikocela na levom testisu. Doktor mi je savetovao da se operisem, pa sam hteo da pribavim neke dodatne informacije.
Na forumu nisam nasao nikakve informacije i iskustva od ljudi koji su se operisali pod lokalnom anestezijom, pa me zanima da li je neko imao takvu intervenciju? Koje su prednosti i mane? Takodje me zanima i kakav je oporavak.
Operacija varikocele
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Operacija varikocele
Мене занима да ли имаш обичај да лаптоп држиш у крилу док га користиш.
da li si radio spermogram? kod stepena je varikocela? kakvo je stanje sa samim testisima? osecas li ti neke tegobe?
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Feb 28, 2013 5:51 pm
@aa_aca
Ne koristim laptop...
@Dr011
Radio sam ga pre godinu dana i bio je ok, ali su mi rekli da bi mogao da bude i bolji.
Varikocela je 2 stepena i vrlo izrazena. Sa testisima je sve ok i nemam tegobe. Medjutim urolog koji me je pregledao mi je rekao da ce ona vremenom napredovati i da moze da stvara probleme u buducnosti.
Ne koristim laptop...
@Dr011
Radio sam ga pre godinu dana i bio je ok, ali su mi rekli da bi mogao da bude i bolji.
Varikocela je 2 stepena i vrlo izrazena. Sa testisima je sve ok i nemam tegobe. Medjutim urolog koji me je pregledao mi je rekao da ce ona vremenom napredovati i da moze da stvara probleme u buducnosti.
Да ли на неки други начин имаш шансе да прегреваш предео препона и тестиса?Gimme a Beer napisao:@aa_aca
Ne koristim laptop...
......
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Feb 28, 2013 5:51 pm
Ne bih rekao da pregrevam taj deo na bilo koji nacinaa_aca napisao:Да ли на неки други начин имаш шансе да прегреваш предео препона и тестиса?Gimme a Beer napisao:@aa_aca
Ne koristim laptop...
......