Pozdrav,
Imam 16 godina i juce sam posle duzeg razmisljanja i svega operisao fimozu. Objasnicu kako je sve bilo i kako je sad.
Mesec dana pre operacije razmisljao sam kako cu i sta cu. Otisao sam kod urologa 13.08 i on mi je rekao da morsm na operaciju sto sam ja i znao vec i zakazao mi je za 20.8 i rekao mi je da uradim snimak pluca, da idem kod interniste, da uradim ekg, da odnesem mokracu i izvadim krv u labaratoriju.
Posto nisam stigao sve da uradim do ponedeljka on je pomerio za cetvrtak tj juce. Rekao mi je da dodjem u 7:30 ujutru. Dosao sam i on me je poslao gore u operacioni deo. Smestili su me u krevet i uzeli krv iz vene da bi videli krvnu grupu. Lezao sam na krevetu i cekao doktora. Posle 10-ak minuta dosla je doktorka i rekla je posto nemam 18 godina da moraju doci rodutelji. Ja sam rekao da moji roditelji ne znaju i ne bi voleo da saznaju i nekako sam uspeo da se dogovorim sa njima da ne moraju da dodju. Posle su dosli i dali mi neku haljinu da obucem i odveli me u salu. Rekli su da ce me uspavati i da nece boleti. Dok su namestali sve za operaciju ja ssm zaspao bez anestezije jer vece pre toga sam spavao samo 3h. Operacija je bila u 10h. Kasnije sam se probudio oko 5 do 12 i imao sam velike bolove. Odveli su me u sobu dali infuziju i rekli da mirujem i u 4 idem kuci. Kad sam trebao da krenem kuci kako sam ustajao dole me je previse bolelo ko da me neko sece ziletom. Mislio sam da su konci ili nesto jer je bio prejebeno grozan osecaj. Jedva sam otisao do kuce. Dosao sam kuci i legao i trpeo bolove. Glavic je bio preosetljiv znaci jedva ssm izdrzao. Uvece sam zaspao ali taman kad bih se uspavao doslo bi do erekcije. Imao sam preko 6,7 erekcija i nisam ni 20minuta spavao. Otisao sam jutros u 6h u bolnicu i cekao kod urologa i previli su mi ranu. Dosao sam kuci opet jedva (ljudi me gledali ko retarda jer sam drzao gace i hodao) legao sam i mirovao ceo dan. Mokrio sam ujutru i sad dolazi ovajtrenutak. Pre sat vremena isao sam opet da morkim da se ispraznim i da legnem u krevet. Morao sam da skinem gazu i zavoj jer su bili mokri i kad sam skinuo umalo nisam povratio od prizora. Uspanicio sam se i brzo dekoncentrisan uzeo zavoj i zamotao ga celog i preko zamotao gazom umesto obrnuto. Legao sam u krevet i sad mirujem i molim se samo da izdrzi do ujutru dok ne odem na previjanje. Inace zaboravio sam da dodam da sam sinoc osecao kako mesto tece sa donje strane glavica i ujutru mi je sve bilo krvavo. Malopre isto kad ssm skidao imalo je krvi ali nadam se da ce sve proci kako treba.
Javicu ujutru kako je proslo sve nadam se da ce biti u redu sve.
Operacija fimoze
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija