Operacija bubrega

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
indos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 27, 2004 12:21 am

Operacija bubrega

Post od indos »

Molim da mi pomogne neko u vezi sledeceg . Pre otpilike 4 godine imao sam sportsku povredu (udarac) i jedan bubreg mi je ostao izvan funkcije isao sam na sav moguca ispitivanja i neradi . Doktori su mi predlagali da se operisem i da ga izvadim a opet ima i onih koji nisu za to sta da radim ??? :cry:
MIXTER
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 08, 2011 5:56 pm
Kontakt:

Re: Operacija bubrega

Post od MIXTER »

Al vidis sta igra moze da uradi.Izvadi ga(moj savet),jer mrtav bubreg u organizmu samo moze da steti.Ali proveri jos jednom da li ne radi(mrtav) ili slabo radi (bolestan).I ako zivis sa 1nim bubregom cuvaj ga i nemoj vise to da igras.Samo pazi taj drugi.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Zaista nema smisla da dajete savete za koje niste struchni!

Savet u vezi sa vasim organima moze vam dati samo lekar koji vas lechi, nikako neko preko foruma!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
MIXTER
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 08, 2011 5:56 pm
Kontakt:

Post od MIXTER »

Da tamaracraft je u pravu,ali ja to znam preko jedne osobe sa kojom sam svaki dan.I sa njim sam bio na preglede.
Odgovori