operacija bubrega i porodjaj

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
_marija_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 26, 2010 1:37 am

operacija bubrega i porodjaj

Post od _marija_ »

ovako,ja sam novi clan i nadam se da pisem na pravom mestu.Ja sam pre tri godne operisala suzenje kanala na desnom bubregu i ugradjivana mi je neka duble J cevcica,u dijagnozi pise i hidronefrozis renis,koliko sam razumela doktora odstranili su jedan deo koji je poceo da truli,pri tome nisam imala konce samo unutrasnje.Sada sam u cetvrtom mesecu trudnoce i hvala bogu nemam nekih problema ali zanima me da li ja sa takvom operacijom mogu da se porodim prirodnim putem,ili je jedina mogucnost carski rez. unapred zahvalna
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: operacija bubrega i porodjaj

Post od Vragolasta Amfibija »

Pretpostavljam da sam akt porodjaja i nacin na koji je izveden ne bi trebao da predstavlja nikakav problem. Sama trudnoca i pritisak ploda na bubreg bi mogao to biti i zato su obavezne kontrole kod urologa u toku trudnoce.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Odgovori