ogrebotine i crvenilo po penisu
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 10, 2014 4:17 pm
ogrebotine i crvenilo po penisu
za novo godisnju noc sam bio kod devojke,imali smo za tu noc 6 seksualnih odnosa,i sledeci dan nismo imali vise kondome,otisli smo da kupimo nekoliko kondoma ali apoteke su bile zatvorene a mi smo potrosili pare imao sam u dzepu samo 200 dinara za autobus odlucili smo da uradimo to bez kondoma,problem je bio u tome sto je njoj vagina bila suva ne znamo kako ali stvarno je zelela sex ali vagina je bila suva kao barut i onda smo probali tako na suvo odmah posle prvog pokusaja mene je penis poceo da boli i nju vagina takodje,ona je bila 4-5 dana pred menstruaciju ona misli da je u tome problem. prvi dan kada smo pokusali tako to na suvo mene je samo boleo penis a drugi dan mi je pocrveneo i video sam neke ogrebotine po njemu ali ne na glavicu nego na kozici,bio sam kod doktora on mi je rekao da to nije nista strasno i da je to zbog toga sto je njoj bila suva vagina i da su nastale povrede i ogrebotine zbog teskog/loseg trenja,prepisao mi je dve masti PANTENOL i GENTAMICIN mast mi je pomogla jer je crvenilo smanjeno za 70 % ali sada sam primetio da imam neke tackice po glavicu veoma su sitne i crvene one su mi se juce pojavile i svrbi me ponekad ali ne glavic nego kozica na penisu. ako ima neko slican problem kao ja neka se javi,i molim vas neka mi neko kaze dali je stvarno u pitanju ono sto mi je rekao doktor,dali je to moguce dali moze da se desi da se penis povredi ako je vagina vlazna MOLIM VAS BIO BIH VAM ZAHVALAN DA MI ODGOVORITE STVARNO SAM ZABRINUT