odgovorite molim vas

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
televizor2
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 23, 2015 7:24 pm

odgovorite molim vas

Post od televizor2 »

ovako imam 15 godina.. imam problem kada prevucem kozicu preko glavica jedan dio kozice ostane zalijepljen tako da ne mogu vuci kozicu prema korijenu ako me razumjete to je prvi problem a drugi je to sto kada dodirnem glavic osjetim nesto kao bol, prije par sedmica sam uspio da prevucem kozicu ne znam da li taj bol ima vze s tim sto nisam ranije prevuko kozicu a treca stvar je velicina penisa, duzina je 8cm, da li je to normalno? odgovorite mi molim vas, hvala unapred
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: odgovorite molim vas

Post od aaaca »

Нормално је све. Само редовно одржавај хигијену и вежбај повлачање кожице како би се постепено одлепила. Наравно кожица може да се свуче само са главића и не може даље.
televizor2
Novi član
Novi član

Post od televizor2 »

hvala ali meni je u jednom dijelu kozica zalijepljena za glavic a u jednom dijulu nije...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Постепено ће се одлепити али мораш да будеш упоран у вежбању.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Sa donje strane postoji kao neka žila koja drži kožicu i ne može ni kod koga da bude kao sa gornje strane (ako si mislio na to)
Yoyo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 11, 2008 5:56 pm

Post od Yoyo »

moguće je da imaš fimozu (ne boj se nije ništa opasno). imaš na forumu na ovoj sekciji o tome. ja sam to imao kada sam bio klinac, kako mi je doktor rekao 10-15% muškaraca ima ovo. Takođe se sjećam njegovih riječi da je bolje da riješimo tu stvar dok sam mali nego kasnije kada pukne pri spolnom odnosu pa se nece znati ko više vrišti djevojka ili ja :)
Otiđi kod doktora na pregled, to se riješi hirurškim putem. Sjećam se da su mi dali totalnu anesteziju i odstranili to. sada sam kao polu obrezan ali barem nemam vise tih problema.
Yoyo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 11, 2008 5:56 pm

Post od Yoyo »

da što se tiče veličine penisa, narašće još dok izađeš iz puberteta, nemoj se opterećivati time :) meni je isto bio mali pa je porastao :lol:
televizor2
Novi član
Novi član

Post od televizor2 »

ne znam da li ste me dobro shvatili, prevucem kozicu skroz normalno ali kad zelim da zategnem(povucem kozicu prema korenu) kozica u jednom dijelu ostanem zalijepljena odozgo sa lijeve strane, ne mislim na tu zilu ispod sto se zove nekako sa f ne znam tacno, ne vidim sta bi tu moglo da pukne, i mislim da bi se to moglo odlijepiti vjezbanjem ali ne znam koje vjezbe da radim
televizor2
Novi član
Novi član

Post od televizor2 »

kozica mi uopste nije suzena(koliko znam to se podrazumijeva pod fimozom)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Које вежбе? Па повлачење кожице, свакодневно. Можеш и да ставиш мало Пантенол масти. Хигијена је важна, свакодневно прање млаком водом уз трљање прстима.
Odgovori