Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Molim vas treba mi pomoc,obrezan sam pre tacno nedelju dana,otupljuje mi glavic polako ljusti se onaj povrsinski sloj(procitao sam da su to zive celije od kojih se i ima taj cudan osecaj posle obrezivanja) sve je onako solidno ali mi iz glavica,na rupicu mislim tamo de izlazi mokraca odatle curka povremeno po kap neke zute tecnosti koja se posle stvrdne za gace ili gazu i sta vec sad eo dosta curka i svrbi me vrh glavica.....nije mokraca ali ima cudan miris(smrad),mozda je neki gnoj iz nekog razloga ili nesto sto pomaze u zarastanju rane(procitao sam da ima nesto sto se zove na f mozda i kaze da kad je rana suva onda ima krasta a ako me mokra rana onda se stvara to zuto ali u mom slucaju curi iz glavica) MOLIM VAS ODGOVORITE STO PRE AKO ZNATE NESTO O TOME,imam pregled kod lekara to jest vadjenje konaca tek za nedelju dana a sta cu do tad