Obrezivanje-oporavak

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Orcaster95
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 21, 2013 3:23 pm

Obrezivanje-oporavak

Post od Orcaster95 »

Molim vas treba mi pomoc,obrezan sam pre tacno nedelju dana,otupljuje mi glavic polako ljusti se onaj povrsinski sloj(procitao sam da su to zive celije od kojih se i ima taj cudan osecaj posle obrezivanja) sve je onako solidno ali mi iz glavica,na rupicu mislim tamo de izlazi mokraca :D odatle curka povremeno po kap neke zute tecnosti koja se posle stvrdne za gace ili gazu i sta vec sad eo dosta curka i svrbi me vrh glavica.....nije mokraca ali ima cudan miris(smrad),mozda je neki gnoj iz nekog razloga ili nesto sto pomaze u zarastanju rane(procitao sam da ima nesto sto se zove na f mozda i kaze da kad je rana suva onda ima krasta a ako me mokra rana onda se stvara to zuto ali u mom slucaju curi iz glavica) MOLIM VAS ODGOVORITE STO PRE AKO ZNATE NESTO O TOME,imam pregled kod lekara to jest vadjenje konaca tek za nedelju dana a sta cu do tad :D
heldenbariton
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 15, 2012 5:21 pm

Re: Obrezivanje-oporavak

Post od heldenbariton »

Cime cistis ranu? kupi ako vec nisi oktenisept fenomenalna star za te stvari..prskas nekoliko puta dnevno sve brze zarasta i cisti se..:)
Odgovori