Obrezivanje HITNO!!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Zaključana tema
Miki_18
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 15, 2009 10:47 am

Obrezivanje HITNO!!!

Post od Miki_18 »

Molim vas da mi pomognete i objasnite ceo proces??Sledece nedelje imam zakazanu operaciju zbog fimoze,inace imam 18 godina i oduvek sam imao problema sa krvarenjem nako zahvata,vadjenja zuba itd... Zanima me koliko traje operacija i sam oporavak nakon toga...Da li ce biti problema ukoliko dodje do erekcije s obzirom da imam prilicno veliki penis (20cm) i takodje me zanima da li cu moci sam da vodim higijenu nakon operacije,posto nemam oca a malo mi je glupo da mi mama pomaze oko pranja itd...Molim za odgovor,unapred zahvalan...
dzonitt
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 15, 2009 12:31 pm

Re: Obrezivanje HITNO!!!

Post od dzonitt »

Najbolje pogledaj lepljivu temu o fimozi i zakljuci sam od postova ljudi, to ti je najlakse, nemoj da se brines to je skorz rutinska operacija! Nece ti trebati niko, moci ces sam da vodis racuna o higijeni, bez brige i brz oporavak!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Obrezivanje HITNO!!!

Post od Vragolasta Amfibija »

Sve na vec pomenutoj temi je objasnjeno,zato ovu zatvaram a ti se tamo prikljuci razgovoru,
Pozdrav !
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Zaključana tema