OBREZIVANJE-CIRKUMCIZIJA SPOLOVILA-PROBLEMI POSLIJE OPERACIJ

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

dusan88
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jan 14, 2007 10:58 pm

Post od dusan88 »

Nema nikakvog odgovora ni na ovom topicu ni u privatnoj posti!U privatnoj posti mi je stigla poruka da je sve napisano u ovom topicu,ali nema nista sem oe poruke u privatnoj posti "odgovor za kozicu penisa",novijih poruka nema!Da li si pogledao moje topice koje sam ti napisao?
geronimo01
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Apr 24, 2007 11:54 pm

Post od geronimo01 »

ovako,daj mi svoj mail,za msn messenger,pa te ubacim u mesenger i javim ti se,pa ti sve objasnim,pošaljem i slike ako ti trebaju...
dusan88
Aktivan član
Aktivan član

Post od dusan88 »

@geonimo01
Poslao sam ti poruku i "privatne poruke",nadam se ogovoru...hvala
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

geronimo,stavi slike ovde i mi da vidimo :lol:
geronimo01
Aktivan član
Aktivan član

Post od geronimo01 »

rado,ali kako mogu ubaciti sliku kroz poruku kada pišem,napiši postupak
dusan88
Aktivan član
Aktivan član

Post od dusan88 »

geronimo01 nadam se odgovru u privatnim porukama!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Uploadujes je ovde http://www.imageshack.us/ kad ti izadje gomila nekih linkova odaberes ili "direkt link" ili onaj koji pocinje sa velikim URL (znaci ne sa malim url nego veliko URL ) i iskopiras ovde u postu.
geronimo01
Aktivan član
Aktivan član

Post od geronimo01 »

dušane poslao sam ti 2 odgovora,javi se-privatno
geronimo01
Aktivan član
Aktivan član

Post od geronimo01 »

Danas sam bio na drrmatologiji.Bio je mlad doktor-ne čini mi se baš da ima puno iskustva.Rekao mi je da je uzrok mojem problemu trenje koje nastaje kod odnosa-podmazivanje.Prepisao mi je mast sa kojom da namažem iritirano mjesto nakon što mi se to opet pojavi,ali najviše2-3 dana za redom,ne više od toga mazati.Ako ni onda ne bude pomoglo,neka dođem pa će vidjeti što dalje,ali da onda nije problem sa iritacijom kože,trenja nego da je uzrok u nekim venama ili žilama koje uzrokuju iritaciju i otoke kože,te da će me onda poslati kod urologa gdje sam bio i gdje su rekli da je sa njihove strane sve u redu.Ja sam rekao da je kasno mazati poslije kada se nešto desi,već da mi da nešto da mi se koža regenerira gdje je upaljena i oštećena,a on je rekao da za to ne postoji ništa,već da onda probam namazati prije koji dan sa kremom koju mi je dao ili čak prije odnosa,da se koža toliko ne iritira.Nevjerovatno,tko je ovdje lud!!!Gdje da sad tražim pomoć kad dermatolog i urolog tako govore,pomozite!Pitao sam ga za lubrikante o kojima smo pisali na forumu,rekao je da bi mi mogli možda pomoći,neka probam,da nezna kako se zovu i da li ih ima za kupiti u ljekarnama-možda u sexi šopovima,kaže možda vazelin da probam,a ovdje govore na forumu da se to više ne prakticira jer je on od nafte...Što sad da radim,dajte mi nazive tih lubrikanata i gdje ih mogu kupiti,te kako se zove ta mast ili lubrikant(što li je već)što se upotrebljava za ultrazvuk.Mastkoju mi je prepisao ne mogu vam napisati kako se zove jer je nečitljivo,kad dobijem recept i podignem mast-kremu napisaču kako se to zove
geronimo01
Aktivan član
Aktivan član

Post od geronimo01 »

amfibija direkt link mi nigdje ne piše,a url je malim a ne velikim slovima,što sad,ne razumijem,imaš li msn messenger,pošalji mi adresu na privatnu poruku pa se čujemo na messengeru,hvala
geronimo01
Aktivan član
Aktivan član

Post od geronimo01 »

pomozite kako da upload slike napravim ovdje
geronimo01
Aktivan član
Aktivan član

Post od geronimo01 »

hvala društvo,hvala publici,heh,izgleda da je mojim mukama došao kraj.kupio sam personal lubrikant u ljekarni,na bazi vode,nemam više crvenila,iritacije i ostalog na kožici,kao beba sam,heh,sex mi je izvanredan,hvala svima još jednom na pomoći i odgovorima,pozdrav!
Odgovori