Obrezan pre 7 dana imam pitanje
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Obrezan pre 7 dana imam pitanje
Pozdrav, imam 17 godina i obrezan sam pre 7 dana, zbog fimoze. Evo 7. dan zavrseno 2. previjanje tj. skinut mi je zavoj i konac oko glansa, ali imam i dalje konce na frenulumu(Valjda se ovako pise) doktor je rekao da ce sami spasti. Zanima me sta ce se desiti ako dodje do iznenadne erekcije plasim se da ne popucaji ti konci i da ne krene da boli. Par puta mi se vec desavalo da krene erekcija ali nekako se obuzdam. Kad krene erekcija krene neki cudan osecaj kao da mi pucaju konci ali mislim da se to samo pomera penis pa se konci grebu o gace pa je zbog toga taj osecaj. Hvala unapred
Re: Obrezan pre 7 dana imam pitanje
Ako dodje do iznenadne erekcije, samo ce poceti da se zatezu konci, malo da boli i nista vise.Najgori slucaj bi bio verovatno da puknu konci, ali onda usiju ponovo i nista strasno.Mada ne verujem da mogu da puknu od erekcije..Danilo01 napisao:Pozdrav, imam 17 godina i obrezan sam pre 7 dana, zbog fimoze. Evo 7. dan zavrseno 2. previjanje tj. skinut mi je zavoj i konac oko glansa, ali imam i dalje konce na frenulumu(Valjda se ovako pise) doktor je rekao da ce sami spasti. Zanima me sta ce se desiti ako dodje do iznenadne erekcije plasim se da ne popucaji ti konci i da ne krene da boli. Par puta mi se vec desavalo da krene erekcija ali nekako se obuzdam. Kad krene erekcija krene neki cudan osecaj kao da mi pucaju konci ali mislim da se to samo pomera penis pa se konci grebu o gace pa je zbog toga taj osecaj. Hvala unapred