Obrezan ali imam problem

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
nebitanlik
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2014 12:19 am

Obrezan ali imam problem

Post od nebitanlik »

E ovako prvo da pohvalim forum jer sam se ovde najvise informisao posle obrezivanja I mogu vam reci da ste najbolji...
Medjutim imam problem proslo je 3 i po meseca posle totalnog obrezivanja i dalje imam oteklinu ispod glavica sa leve strane koza je naduvena i tvrda(kao da je unutra neko parce ostalo od konca) i gde je bio ex frenulum tu mi je jako tvrda kozica.Da li postoji neka krema za taj moj problem ili jednostavno da se ponovo javim lekaru jer ne bih ponovo isao na seckanje.Da li je jos neko imao ovakav ili slican problem znam da je 3 i po meseca mali period ali nisam se nadao da ce i dalje biti naduveno ovoliko...
matija1470
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2014 1:31 am

Re: Obrezan ali imam problem

Post od matija1470 »

jesi bio na kontroli nakon mj. dana od operacije ? vjerujem ako je doktor reko da je oke sve da ce i biti nakon nekog vremena.....a meni nije proslo ni mjesec dana od operacije a vec se sekiram sto je jos na jednoj strani otečeno a na drugoj manje :/ koliko dugo to zna bit otečeno ?
Odgovori