objasnjenje molim

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
pacijent71
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 10, 2009 12:14 am

objasnjenje molim

Post od pacijent71 »

primetio sam da imam crne tacke ispod penisa vec duze vreme.ne svbi me ali se povecavaju vremenom.tacnije nalaze se sa strane na jajima.posto zivim u malom mestu zelim ovde konsultacije i predlog za dalje.
pacijent71
Novi član
Novi član

dodatak

Post od pacijent71 »

inace ne osecam nikavo peckanje pri nuzdi.s vremena na vreme pogledam i vidim da se uvecavaju povrsine.da li je u pitanju kozno oboljenje ili nesto drugo.poslao bi i snimak
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Lepljiva tema : CRVENE TACKICE NA PENISU
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
pacijent71
Novi član
Novi član

zz

Post od pacijent71 »

pogledao sam i ne radi se o tome.nemam te crvene tackice na penisu vec samo na jajima i to crne.
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

A tamo nisi procitao da se u vezi bilo kakvih crvenih,belih i drugih raznobojnih manifestacija na penisu i testisima NE MOZE RECI NA OSNOVU OPISA NEGO SE MORA OTICI KOD UROLOGA !!!!!!
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Odgovori