Suprugu je 33, a meni 30 godina. Tri godine smo u braku. Pokusavamo da dobijemo bebu, ali bezuspesno. Kod mene su uradjene sve moguce analize i svi rezultati su bili OK. (ultrazvuk, hormoni, ureaplazma, mikoplazma, klamidija, cervikalni bris, kolposkopija, papa, vaginalni test itd.).
Suprug je radio tri spermograma, od decembra prosle godine do septembra ove. Broj je bio 5,5x10/ml, 9x10/ml, 6x10/ml, a pokretljivost 2%, 20%, i u zadnjem nalazu 30%. Volumen je uvek bio dobar, leukocita nije bilo, kao ni bakterija.
Od januara 2005. godine uzima E vitamin i Cink, a od marta i Selen i vitamin C, sve od Natural Wealth-a.
Suprug i ja smo sinoc bili kod urologa, prvi put. Pregledao ga je i kaze da varicocele nema. Prepisao mu je Nolvadex i Proxeed i rekao da nastavi sa vitaminima (E, C) i selenom i cinkom. Gledajuci suprugove rezultate, doktor kaze da je optimista i da ce se rezultat nakon uzimanja lekova vrlo brzo popraviti. Medjutim mene je strah i ne znam da li suprug treba da pocne da uzima te lekove. Citala sam ranije na Internet forumima da NOLVADEX ne treba uzimati jer moze nepovratno da pogorsa rezultat. Sta ako mu se posle Nolvadexa rezultat skroz pogorsa, pa da onda ne mozemo ni na vantelesnu? Molim vas da mi pomognete i napisete svoja iskustva sa Nolvadexom. Stvar je HITNA!
Kakvo je vase misljenje o semenu piskavice i ZenSen-u? Da li ove preparate treba ukljuciti u terapiju?
HVALA UNAPRED!!!
[/b]
NOLVADEX da ili ne? Hitno, za dr Vinku!!!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
- zabrinuta75
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Okt 07, 2005 1:18 am