Da li je sa njim sve u redu?!!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
srki87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 16, 2008 1:25 am

Da li je sa njim sve u redu?!!!

Post od srki87 »

Imam nekoliko pitanja na koje ne znam odgovor a strsno me muce, a to su:
1)Kada mokrim mlaz mi ide u levu stranu isto kada mi je penis u erekciji, krivi se na levu stranu,kozicu mogu da prevucem preko glavica i u jednom i u drugom slucaju ali je kad je ne diram uvek naborana ispod glavica penisa.

2)Zasto npr. ako danas svrsim i izbacim spermu, sutradan ne moze da mi bude cvrst vec je nekako opusten i ne mogu da dostignem punu erekciju?!

3)Desava mi se u toku sexa da se previse nalozim i da ne mogu da izdrzim da nesvrsim a onda to nekeko odlazem i kasnije mi glavic postaje preosetljiv i pocinje da mi se spusta.

Sto se tice 1 pitanja interesuje me da li moram da idem na operaciju i da li je u pitanju neki blazi oblik fimoze?!Sto se tice 2 pitanja ne mogu da shvatim da li moje telo proizvodi dovoljne kolicine sperme i koliko mu treba vremena da bi opet bio spreman za akciju?KAKO SVE OVO DA RESIM?[/b]
Odgovori