nitrofurantoin sirup
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
nitrofurantoin sirup
imam cerku 10 meseci i ima refluks prvi na drugi stepen pije svako vece antibiotik . Sad je doktor prepisao nitrofurantoin ali nazalost kod nas gfa jos nisam nasao .Dali neko zna gde ga ima unapred zahvalan
Re: nitrofurantoin sirup
Postovni interesuje me da li ste nasli nitrofurantoin i gde? Odnosno, da li neko zna gde se moze nabaviti ovaj lek (u okolnim zemljama i sl.)?miikii napisao:imam cerku 10 meseci i ima refluks prvi na drugi stepen pije svako vece antibiotik . Sad je doktor prepisao nitrofurantoin ali nazalost kod nas gfa jos nisam nasao .Dali neko zna gde ga ima unapred zahvalan
Hvala na informaciji. Rodbina raspitivala za zdravlje deteta pa su zvali iz Makedonije i porucili roditeljima da tamo ima tableta. Videcemo ali bolje imati "rezervni" plan. Jos su nam preporucili da uzima cajeve uroseptike od biljne app J. Pancica (ne i perle), acidofilusnu baktriju, biljne uvozne tablete za smanjenje nivo bakterija i aktivni kiseonik.chupa napisao:Nitrofurantoin sirup moze da se napravi u drzavnim apotekama, potrebno je da donesete Nitrofurantoin tablete i izvestaj lekara kako bi se znalo tacno doziranje.