nitrofurantoin sirup

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
miikii
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 06, 2005 12:19 pm

nitrofurantoin sirup

Post od miikii »

imam cerku 10 meseci i ima refluks prvi na drugi stepen pije svako vece antibiotik . Sad je doktor prepisao nitrofurantoin ali nazalost kod nas gfa jos nisam nasao .Dali neko zna gde ga ima unapred zahvalan
Zorano1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 06, 2008 12:13 am

Re: nitrofurantoin sirup

Post od Zorano1 »

miikii napisao:imam cerku 10 meseci i ima refluks prvi na drugi stepen pije svako vece antibiotik . Sad je doktor prepisao nitrofurantoin ali nazalost kod nas gfa jos nisam nasao .Dali neko zna gde ga ima unapred zahvalan
Postovni interesuje me da li ste nasli nitrofurantoin i gde? Odnosno, da li neko zna gde se moze nabaviti ovaj lek (u okolnim zemljama i sl.)?
chupa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 15, 2008 10:42 pm

Post od chupa »

Nitrofurantoin sirup moze da se napravi u drzavnim apotekama, potrebno je da donesete Nitrofurantoin tablete i izvestaj lekara kako bi se znalo tacno doziranje.
Zorano1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 06, 2008 12:13 am

Post od Zorano1 »

chupa napisao:Nitrofurantoin sirup moze da se napravi u drzavnim apotekama, potrebno je da donesete Nitrofurantoin tablete i izvestaj lekara kako bi se znalo tacno doziranje.
Hvala na informaciji. Rodbina raspitivala za zdravlje deteta pa su zvali iz Makedonije i porucili roditeljima da tamo ima tableta. Videcemo ali bolje imati "rezervni" plan. Jos su nam preporucili da uzima cajeve uroseptike od biljne app J. Pancica (ne i perle), acidofilusnu baktriju, biljne uvozne tablete za smanjenje nivo bakterija i aktivni kiseonik.
Odgovori