nisam dobio odgovor na ovo pitanje

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Berke
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 19, 2012 3:19 pm

nisam dobio odgovor na ovo pitanje

Post od Berke »

ovako imam 15 god i svaki dan mastrubiram po 2 puta vec jedno 5 dana i sad sam primetio da imam zadebljanje na penisu blizu korena sa desne strane koje kad pritisnem boli.... molim za pomoc
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: nisam dobio odgovor na ovo pitanje

Post od vasa »

Samo da znas da ovde nema zaduzenih da ti odgovore--ipak je ovo samo forum a ja ti mogu samo reci da malo smanjis i da verujem da je to prolaznog karaktera,i jos jedno--nemoj ni slucajno da odugovlacis svrsavanje--kad osetis da krene nemoj prekidati neka izadje--to moze da optereti polne zlezde i prostatu-mada si ti mlad al ipak mislim da nije lose da znas i to.
POZDRAV I SRECNO
Berke
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 19, 2012 3:19 pm

Post od Berke »

vasa napisao:Samo da znas da ovde nema zaduzenih da ti odgovore--ipak je ovo samo forum a ja ti mogu samo reci da malo smanjis i da verujem da je to prolaznog karaktera,i jos jedno--nemoj ni slucajno da odugovlacis svrsavanje--kad osetis da krene nemoj prekidati neka izadje--to moze da optereti polne zlezde i prostatu-mada si ti mlad al ipak mislim da nije lose da znas i to.
POZDRAV I SRECNO
A jaoooo... pa to sam juce i uradio..... sta da radim sad majko moja milaaa..
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

da li si se mozda nekako povredio prilikom masturbacije? da li je to zadebljanje u kozi ili dublje? kako to spolja izgleda?
Korisnikov avatar
mr.lazar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 16, 2009 8:35 pm
Kontakt:

Post od mr.lazar »

To ti je zbog preteranog masturbiranja, pauziraj 10 dana i proci ce.
Narucite tablete za potenciju > www.ciplapharmacy.com <
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

A jel te bolelo kad si posle toga masturbirao?
Mislim ipak da ce proci al ako se duze vreme ne pocne smanjivati obavezno idi kod urologa--tj kod izabranog lekara pa ce te on uputiti, i nemoj se uopste stideti da kazes sve...to je problem kao i bilo koji drugi..
Odgovori