Nisam bas siguran

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Iceman
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 15, 2006 6:31 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Nisam bas siguran

Post od Iceman »

Postovani,

malo mi je nepriljatno sto o ovome pisem, ali nisam nasao za sada na netu nista o mom "poblemu" ako je to uopste. Naime, radi se o tome da mi se koza na mosnicama da nazovem to pomalo razvlaci i da mi onda mosnice vise, a to nisam primetio kod drugih muskaraca. Uvek se brinem da li je to neki poremecaj ili nesto slicno jer samo ponekad mi je koza oko mosnica skupljena i sasvim uz penis dok su vecinom spustene dole. Moguce je da cu nekoga ovde i nasmejati, ali za mene je to trenutna trauma.

Unapred hvala na odgovorima!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm

Post od Vragolasta Amfibija »

Nemoj da se brines da li ces nekog nasmejati.Ovde ljudi dolaze da bi im se pomoglo i nista se ne sekiraj.
Fizionomija mosnica je razlicita kod muskaraca a to sto ti imas visece a ne skupljene mosnice ne znaci da je to lose niti da je to neka bolest.
Mosnice su skupljene kada se testisi povlace na gore a to je kad je hladno ili prilikom nadrazaja.
Nemoj da se brines,u toku svog rada sam sigurno videla vise mosnica nego ti u svom zivotu i postoje svakakvi oblici : od velikih visecih do malih i skvrcenih.
Ne bi bilo lose da opipas svoje mosnice dok stojis i da u prostoru iznad testisa osetis da li slucajno nema neceg sto bi te potsetilo na klupko glista.
Ako ima toga,javi se.

cao :D
Iceman
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 15, 2006 6:31 pm

Post od Iceman »

Hvala na odgovoru i skinule ste mi veliko breme sa duse. Opipao sam i nemam nista sto bi podsecalo na tako nesto osim kanala koji spaja testise. Desavalo mi se ranije da su mi mozda na nekih nedelju dana testisi osetljivi na dodir ili kad sedim pa prekrstim noge, ali bi to tada mozda trajalo tako nedelju dana ili malo vise i onda nista kao da nikada nisam ni imao taj problem i u poslednje vreme mi se to na srecu i nije desavalo.

Jos jednom hvala na odgovoru i iskrenom savetu jer kod nas je okruzenje tako da je obicno nas muskarce sramota da idemo kod urologa ili o tome da pricamo i ovaj forum je izvrsno mesto za postavljanje svih takvih pitanja koja nas muce.
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm

Post od Vragolasta Amfibija »

A zene nije sramota da idu kod ginekologa?
Ne treba tako da razmisljas....niko te u ambulanti ne gleda tako kao sto ti mislis jer kroz nju dnevno prodje po 20 muskih polnih organa na izvolte.
Tako da je postalo sasvim sve jedno da li pregledjujem grlo ili muske genitalije.

cao :lol:
Odgovori