Nicetil
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Nicetil
Pitanjce:
Da li je neciji muz koristio NICETIL? Citala sam da je to zamena za PROXEED, s tim sto je mnogo jeftiniji i moze da se nabavi u Italiji. Zamolila sam jednu devojku da se raspita o ceni, pa mi rece da NICETIL od 20 komada u kesici kosta 19,30 evra a
NICETIL u kompresama (ne znam sta to znaci, mozda znate vi ) kosta 24 evra. U svakom slucaju je vece pakovanje od ovog prethodnog.
E sad ako je neko koristio, da l' je bilo poboljsanja spermiograma (nalazi mog muza je oligoasthenoteratozoospermia) i koliko traje pakovanje NICETILa u kompresama (da su to tablete?)?
Hvala.
Da li je neciji muz koristio NICETIL? Citala sam da je to zamena za PROXEED, s tim sto je mnogo jeftiniji i moze da se nabavi u Italiji. Zamolila sam jednu devojku da se raspita o ceni, pa mi rece da NICETIL od 20 komada u kesici kosta 19,30 evra a
NICETIL u kompresama (ne znam sta to znaci, mozda znate vi ) kosta 24 evra. U svakom slucaju je vece pakovanje od ovog prethodnog.
E sad ako je neko koristio, da l' je bilo poboljsanja spermiograma (nalazi mog muza je oligoasthenoteratozoospermia) i koliko traje pakovanje NICETILa u kompresama (da su to tablete?)?
Hvala.
Na nasem trzistu se pojavio novi preparat EZEREX, zastupnik je isti kao za Proxid plus.
MM je dr urolog dala to da pije umesto arginina i karnitina.
Sadrzi dosta arginina, karnitin, vitamin B3, fruktozu... mozes da procitas na netu tacan sastav.
Teze ga je naci. A 20 kesica kosta 2.730 dinara (pre 20 dana kostao je 2.200). Pije se kesica dnevno.
Da ne bude zabune osnovna namena preparata je za problem sa erekcijom.
MM ima astenoteratospermiju.
MM je dr urolog dala to da pije umesto arginina i karnitina.
Sadrzi dosta arginina, karnitin, vitamin B3, fruktozu... mozes da procitas na netu tacan sastav.
Teze ga je naci. A 20 kesica kosta 2.730 dinara (pre 20 dana kostao je 2.200). Pije se kesica dnevno.
Da ne bude zabune osnovna namena preparata je za problem sa erekcijom.
MM ima astenoteratospermiju.
Nisi me dobro razumela, ja sam ti napisala da je distributer isti Vidafarm, a sastav uopste nije isti.
Samo sam ti skrenula paznju da je nama urolog za poboljsanje spermograma (pokretljivost i morfologija) preporucila Ezezrex, kao novi preparat na nasem trzistu.
Ne znam da li ga i drugi dr propisuju za tu namenu.
Konsultujte svog lekara.
Samo sam ti skrenula paznju da je nama urolog za poboljsanje spermograma (pokretljivost i morfologija) preporucila Ezezrex, kao novi preparat na nasem trzistu.
Ne znam da li ga i drugi dr propisuju za tu namenu.
Konsultujte svog lekara.
Da, procitala sam, samo ne znam gde da je sameljem.
U multipraktiku ne moze, a blender, mlin za kafu il' mak...orahe...sta god - nemam. Odmah sam se setila onog crtanog, imam konzervu - nemam otvarac, posle imam otvarac, al' nemam konzervu.
Inace piskavica u Novom Sadu moze da se nadje na Futoskoj pijaci i 100gr kosta 100,00.
Da li ima ikakvog poboljsanja kod tvog muza od kad konzumira piskavicu?

Inace piskavica u Novom Sadu moze da se nadje na Futoskoj pijaci i 100gr kosta 100,00.
Da li ima ikakvog poboljsanja kod tvog muza od kad konzumira piskavicu?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Dec 11, 2008 3:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja sam uzela od svekrve stari mlin za kafu, onaj rucni... i prilicno tesko se melje ali se samelje. Nisam znala da ima na futoskoj pijaci
Znas li na kojoj tezgi? Jos uvek ne znam da li mu pomaze, jer je pocetkom marta poceo da pije speman pa cekamo da prodje 3 meseca da uradimo spermogram. Za jedno dve nedelje cu videti ima li pomaka. Od kad pije speman primetila sam znatnu razliku u kolicini ejakulata
pa pretpostaljam da ima neke koristi. Uz to koristi jos selen sa vitaminom e i cink. Inace, mi smo u programu za vto u septembru....

Kad udjes sa Bulevara, prvi ulaz do menjacnice, odmah taj red do ulaza..ima jedan lik (40-ak godina i manje), prodaje samo cajeve, trave razne..uvek tu stoji. Ne znam koji je broj tezge, al' pogledacu ovih dana. A sta je 'speman'? Ko mu je to preporucio, urolog? Koliko kosta kutija i koliko traje? Gde kupujes? Mene su zvali iz Genesisa da se javim 8.-og septembra.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Dec 11, 2008 3:56 pm
Hvala za informaciju!
Speman je indijski prizvod na bazi bilja. Ima ga u svim apotekama i kosta oko 450 dinara kutija. U zavisnosti da li se pije dva ili tri puta dnevno, za mesec dana treba 1 - 1.5 kutija. Terapija traje tri do sest meseci. Znaci jedna do dve spermogeneze. Puno pozitivnih iskustva sam nasla na netu i na svoju ruku smo ga kupili. Kod mm su svi rezultati u redu i nista ne ukazuje sta je problem oligoastenospermije. Urolog, da ga ne imenujem ali veoma poznat i uticajan u NS, mu je prepisao 3 meseca svakodnevno primanje hormona koji direktno uticu na hipofizu
Nije mi jasno zbog cega obzirom da su mu nalazi hormona ok. Naravno, ne komentarisuci a raspitujuci se kod ostalih doktora, odustali smo od te terapije. U normalnom svetu pre bilo kakve hormonske terapije kod muskarca OBAVEZNO je zamrzavanje sperme jer se u velikom broju slucaja pokaze kao kontraefekat i pokvari se ionako los spermogram. On to nije ni spomenuo
Tako da od marta mm pije speman i za dve nedelje cemo videti ima li pomaka.
Speman je indijski prizvod na bazi bilja. Ima ga u svim apotekama i kosta oko 450 dinara kutija. U zavisnosti da li se pije dva ili tri puta dnevno, za mesec dana treba 1 - 1.5 kutija. Terapija traje tri do sest meseci. Znaci jedna do dve spermogeneze. Puno pozitivnih iskustva sam nasla na netu i na svoju ruku smo ga kupili. Kod mm su svi rezultati u redu i nista ne ukazuje sta je problem oligoastenospermije. Urolog, da ga ne imenujem ali veoma poznat i uticajan u NS, mu je prepisao 3 meseca svakodnevno primanje hormona koji direktno uticu na hipofizu

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Jan 17, 2006 11:07 am
zamena za proxeed
Imate temu na forumu Urologija, koju sam ja postavio pod nazivom Efekti Proxeed-a, a u kojoj smo pisali o Profertilu, austrijskom preparatu, koji je dobra zamena za Proxeed i mnogo jeftiniji preparat. Tu smo pisali i o tome gde se on moze nabaviti.
Ja sam pio Proxeed i on je dao dobre rezultate posle tri meseca koriscenja, ali posle dva meseca koriscenja Profertila nisam ponovo radio spermogram.
Ja sam pio Proxeed i on je dao dobre rezultate posle tri meseca koriscenja, ali posle dva meseca koriscenja Profertila nisam ponovo radio spermogram.
CUVAJMO SVOJE ZDRAVLJE!