U levom jajetu osecam kao da škudi nešto, nzm da li znate za tu riječ ali to ne može se reći da je bol, nego imaš nekakav osećaj koji se povremeno pojavi, ne mogu reći da je u jajetu nego oko njega, kao u onim žlezdama oko njega.
Ima ona vena sta vec koja ide ka penisu i ona kao da je malo podebljana citava znači 3-4 cm je duga, na desnom testisu ne mogu da opipam nisam stručan jbg.
Nzm da li ja to onda sada i umišljam, pošto i psiha je vrlo bitna.
Mogući uzrok toga ja mislim da je, neki dan sam nosio bokserice, i baš non stop mi je levi testis ispadao i visio, pa reko da nije do toga, onda sam promjeio bokserice i obukao druge, i jbgi ih i kod njih kroy nogavicu je isto ispadao testis, to je 2 dana tako znači visilo faktički xD.
Pre 4 sata sam obukao nove gaće koje su jake, i ne ispada sada i imam utisak da mi je bolje nzm.
Šta vi mislite?
Inače pre 2-3 meseca mi se pojavio aterom jedan na donjem delu penisa koji je u kožici i rekao je urolog da stavljam rivanol i on se povukao i sada je toliko mali da i ne znam gde se nalazi pa nisam ni vadio ga.
Inače testis levi mi je malo spušteniji od desnog, što se tiče veličine isti su, testis sam pregledao i nema nikakvih nabora itd itd čvorića nedaj bože itd..
šta može biti, da li je Varicela, da li je od od onih gaća loših, da li je neka upala pošto u poslednje vreme dođem sa faxa i hodam bos po kući pošto mi bude vrućina pa sam tako prehladio bio malo zglobove tj. koljena

Ajde neko stručno misljenje neka da , nemojte samo odmah govoriti svi na pregled itd. neda mi se odmah ici , ako budem osecao 5-6 dana narednih onda cu ici !
sto je najgore ne ynam da li umisljam to