nešto škudi u levom testisu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
nike92
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 08, 2013 10:31 pm

nešto škudi u levom testisu

Post od nike92 »

E ovako ovo ce biti dug post ali dobro opisan sa mogucim uzrocima, molio bih strucne ljude da procitaju cijeli tekst .

U levom jajetu osecam kao da škudi nešto, nzm da li znate za tu riječ ali to ne može se reći da je bol, nego imaš nekakav osećaj koji se povremeno pojavi, ne mogu reći da je u jajetu nego oko njega, kao u onim žlezdama oko njega.

Ima ona vena sta vec koja ide ka penisu i ona kao da je malo podebljana citava znači 3-4 cm je duga, na desnom testisu ne mogu da opipam nisam stručan jbg.

Nzm da li ja to onda sada i umišljam, pošto i psiha je vrlo bitna.

Mogući uzrok toga ja mislim da je, neki dan sam nosio bokserice, i baš non stop mi je levi testis ispadao i visio, pa reko da nije do toga, onda sam promjeio bokserice i obukao druge, i jbgi ih i kod njih kroy nogavicu je isto ispadao testis, to je 2 dana tako znači visilo faktički xD.

Pre 4 sata sam obukao nove gaće koje su jake, i ne ispada sada i imam utisak da mi je bolje nzm.

Šta vi mislite?

Inače pre 2-3 meseca mi se pojavio aterom jedan na donjem delu penisa koji je u kožici i rekao je urolog da stavljam rivanol i on se povukao i sada je toliko mali da i ne znam gde se nalazi pa nisam ni vadio ga.

Inače testis levi mi je malo spušteniji od desnog, što se tiče veličine isti su, testis sam pregledao i nema nikakvih nabora itd itd čvorića nedaj bože itd..

šta može biti, da li je Varicela, da li je od od onih gaća loših, da li je neka upala pošto u poslednje vreme dođem sa faxa i hodam bos po kući pošto mi bude vrućina pa sam tako prehladio bio malo zglobove tj. koljena :D , inače kući treniram , imam neku mini teretanicu, dižem tegove pomalo pa eto da i to kažem, noge ne treniram mrzi me , ali planirao sam početi uskoro, ali eto sada ovo pa neću ih još.

Ajde neko stručno misljenje neka da , nemojte samo odmah govoriti svi na pregled itd. neda mi se odmah ici , ako budem osecao 5-6 dana narednih onda cu ici !

sto je najgore ne ynam da li umisljam to :D
nike92
Stalni član
Stalni  član

Re: nešto škudi u levom testisu

Post od nike92 »

niko da mi odgovori :( !

inace osecam ponekad mozda i pritisak nekakav ispod levog testisa to je u uglu tamo odakle krece noga leva , ako ste me skontali. TO moze biti sve i od preteranog sedenja mozda za racunarom pa nije dobar polozaj oslonjen sam na levu stranu, jbg struka mi takva da zahteva kompjuter non stop , a to je znaci ponekad, i kratkotrajno je nije bol nikakav nego kao da škudi malo

nzm ni sam vise , to je sve ponekad znaci !
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Жао ми је што нико не одговара а ни ја не знам шта бих ти рекао.

Знам једино да гаће могу да направе велики проблем. Ако су тесне онда се ремети крвоток и може да се јави стерилитет. Ако су превише широке (као боксерице) онда тестиси висе и стално се ткиво натеже и то опет није добро и може да се јави веома непријатан осећај па чак и бол. То је нарочито назгодно код бављења спортом.

Бициклизам је такође незгодан за тестисе. Коришћење лаптопа у крилу је исто опасно јер се тако тестиси превише загревају и јавља се стерилност.
nike92
Stalni član
Stalni  član

Post od nike92 »

aa_aca hvala Vam na odgovoru.

Od sinoc sam pio na sovju ruku cefaleksin i kao da mi se vena u levom testisu smanjila , ne osecam nista da skudi tu , samo kao da malo u donjem delu sa leve strane stomaka zigne pomalo nesot, da li tu ima mokracni kanal, mozda je upala nekakve, iskreno ne cuvam se hladnoce , to je na mjesut prepone, inace da nije slucajna preponska kila ? kako bi mogao znati o.O :/
aa_aca napisao:Жао ми је што нико не одговара а ни ја не знам шта бих ти рекао.

Знам једино да гаће могу да направе велики проблем. Ако су тесне онда се ремети крвоток и може да се јави стерилитет. Ако су превише широке (као боксерице) онда тестиси висе и стално се ткиво натеже и то опет није добро и може да се јави веома непријатан осећај па чак и бол. То је нарочито назгодно код бављења спортом.

Бициклизам је такође незгодан за тестисе. Коришћење лаптопа у крилу је исто опасно јер се тако тестиси превише загревају и јавља се стерилност.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Не треба да се играш са својим здрављем. Хладноће мораш да се чуваш јер ти ништа неће помоћи ако се стално прехлађујеш.

Такође мислим да би било добро да ипак одеш да ти неко стручан то погледа.

Узимање антибиотика тек тако, није баш добро решење. Ако хоћеш да се лечиш хемијом, мораш више да се образујеш и информишеш.

За лечење природним лековима такође су потребне информације, али много више ти је потребан логички систем размишљања.

Убеђен сам да када би људи логички размишљали својом главом, на овом форуму би било бар три пута мање потребе за саветима.
Odgovori