Nesto ispod levog testisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Vlepaz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 21, 2015 10:06 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Nesto ispod levog testisa

Post od Vlepaz »

Pozdrav, nisam strucan pa cu pokusati svojim recima da opisem najbolje moguce svoj problem. Ispod levog testisa mogu da napipam nesto, nije tvrdo, prikaceno je uz levi testis. Isto ono sto imam i na desnom normalno, samo mi deluje malo vece na levom. Ne boli me na dodir, ni testisi, ni to sto mogu da napipam, ali me iskreno zanima o cemu se radi, tacnije, vase misljenje. Zaboli me ponekad leva prepona, s' vremena na vreme, ali ne neki preteran bol, prodje posle par minuta. Mozda je samo psiha, isto tako kao da osecam to nesto, verovatno je stvar psihe. Isao sam pre kod lekara, pregledao me je, opipao i rekao da stisnem stomak i to, verovatno znate o cemu se radi i rekao mi je da sam zdrav da nema nikakve kile, ali mislim da je sad vece nego pre, ponavljam, verovatno je psiha, ali treba mi strucno misljenje. Molim Vas odgovorite, kako god, ako sam izostavio nesto bitno, recite, napisacu u postu.
Hvala unapred.
Vlepaz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 21, 2015 10:06 pm

Re: Nesto ispod levog testisa

Post od Vlepaz »

Izvinjavam se sto odgovaram sam sebi, cisto da dodam, kada citam po internetu ono, samo mi uteruje strah u kosti, mislim da nije nista opasno, jer po internetu cim procitas odma je nesto najgore, tako da molim za odgovor..
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Nesto ispod levog testisa

Post od aaaca »

Па и ово ти је интернет.
Odgovori