Kao prvo, pozdrav za sve.
Imam jedan problem, radi kojeg sam isao kod doktora, ali na zalost nismo nista ni utvrdili ni rijesili.
Dakle, o cemu se radi?
S vremena na vrijeme mi se u mokraci nalazi neka bijela masa.
Pokusacu opisati:
Pri kraju mokrenja kao da krene neki talog, dakle prljavo bijele boje koji ucini mokracu dosta guscom te ju je onda problematicnije izbaciti, a uz to u mokraci se tada nadju i krupnije cestice toga taloga koje znaju malko i zakrciti protok mokrace.
One su , dok su u mokraci, veoma mekane, cak se ne osjecaju ni najnjeznijim stisakanjem izmedju 2 prsta vec se odmah raspadnu, a ponekad su i gumenkaste pa se izmedju 2 prsta i ne raspadnu odmah ( npr. kao sperma u vodi).
Kada sasusimo te cestice tj. taj talog, dobijamo takodje veoma njezne da nazovem kristale koji jako lice na krecnjak, i kada ih stisnemo po rukama ostaje snijeno bijel sloj koji jako lici taman na krecnjak...
Ovo mi se desava ponekad. Nisam uspio ni priblizno utvrditi nakon cega mi se desi. Kada mi se to pojavi, 2-3 mokrenja su dovoljna da se sve izbaci, nakon cega sve bude ok. Mokrenja su tada teska, jer te cestice, koliko god njezne i oble bile, opet uspiju da vjerovatno ostete zid kanala, pa osjecam bol duz penisa....
Da li neko od vas mozda ima ideju o cemu se radi?
Da napomenem da sex imam samo sa djevojkom sa kojom sam vec 5 godina, koristimo UVIJEK kondom, i nikada NE mjenjamo partnere ni ja ni ona .
Ako Vam treba jos koja dodatna informacija, slobodno me upitajte. Ako zelite, mogu Vam dati i sliku tih kristala osusenih.
Unaprijed hvala.
Nesto bijelo u mokraci...
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Hvala na odgovoru.
Ako je zaista pjesak u pitanju, interesuje me kako sprijeciti njegovo nastajanje?
Koliko je to opasno?
Mislim... vjerovatno u necemu grijesim cim tako cesto imam puno pjeska za izmokravanje...?
E,da, zaboravio sam jednu vaznu stvar napomenuti: ja puno vise mokrim nego npr. ljudi oko mene... znam otici 3-4 puta ponekad u wc dok neko ode npr. jednom....ne uvijek , ali vrlo vrlo cesto...
Ako je zaista pjesak u pitanju, interesuje me kako sprijeciti njegovo nastajanje?
Koliko je to opasno?
Mislim... vjerovatno u necemu grijesim cim tako cesto imam puno pjeska za izmokravanje...?
E,da, zaboravio sam jednu vaznu stvar napomenuti: ja puno vise mokrim nego npr. ljudi oko mene... znam otici 3-4 puta ponekad u wc dok neko ode npr. jednom....ne uvijek , ali vrlo vrlo cesto...